Συνεντευξεις

"Στη μνήμη της Φιλιώς που πάντα μας βοηθούσε!" (ηχητικό)

Για την 76η εθελοντική αιμοδοσία, που θα πραγματοποιηθεί στη Νεμέα τη Δευτέρα 11 Ιουλίου και είναι αφιερωμένη στη μνήμη της Φιλιώς Πυργάκη, μίλησε στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πάτερ Ευάγγελος.

Την ερχόμενη Δευτέρα (11/07/2022) θα πραγματοποιηθεί μία μεγάλη γιορτή: η 76η εθελοντική αιμοδοσία Νεμέας, η οποία φέτος είναι αφιερωμένη στη μνήμη της μεγάλης ερμηνεύτριας του ελληνικού παραδοσιακού τραγουδιού, Φιλιώς Πυργάκη.

"Η Φιλιώ Πυργάκη πάντα μας βοηθούσε στη συγκέντρωση κόσμου στις εθελοντικές αιμοδοσίες μας και παρότρυνε τον κόσμο να αιμοδοτεί!" είπε μιλώντας στον "Αρκαδία 938" και την εκπομπή της Δέσποινας Παπαδάτου "Πάνω Στην Ώρα" ο πάτερ Ευάγγελος, που συμμετέχει στην οργάνωση αυτής της "γιορτής του ανθρώπου".

- Πώς κατάφερε σε βάθος ετών να πραγματοποιείται αυτή η δράση και μάλιστα πάντα με αύξοντα αριθμό συμμετεχόντων;

- Τι σημαίνει η αιμοδοσία για τον αιμολήπτη και τι για τον αιμοδότη;

- Ποια η ανάμειξη του προέδρου της Π.Α.Ε. Αστέρας Τρίπολης, Γιώργου Μποροβίλου με την εθελοντική αιμοδοσία της Νεμέας;

 

Ακούστε εδώ ολόκληρη τη συνέντευξη

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.