Συνεντευξεις

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΠΟΥΛΟΣ: "Ο Τσίπρας καταρρέει..." (HXHTIKO)

Για τον νέο εκλογικό νόμο που υπερψηφίστηκε στη Βουλή, την επίθεση που δέχτηκε η Δημοκρατική Συμπαράταξη, αλλά και την αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για τη θεομηνία στην Αρκαδία μίλησε σε συνέντευξη του στον Αρκαδία 93.8 ο Αρκάς βουλευτής Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

 

 

Αναφορικά με το εκλογικό νόμο ο Αρκάς βουλευτής δήλωσε: "Χτες χάθηκε μια μεγάλη ευκαιρία να συνεννοηθούμε όλοι οι πολιτικοί  για ένα αναλογικότερο σύστημα, που θα δίνει κυβερνησιμότητα στην χώρα", ενώ συμπλήρωσε: "Έχουμε αποδείξει ότι εμάς δεν μας ενδιαφέρει το πολιτικό κόστος όταν πρόκειται να γίνει κάτι καλό για τη χώρα".

 

Στη συνέχεια αναφερόμενος στην αναβολή της συζήτησης στη Βουλή για τη θεομηνία στην Αρκαδία τόνισε πως ο ίδιος θα επαναφέρει το θέμα και πάλι στην Βουλή πριν να είναι αργά.

 

Τέλος ο κ.Κωνσταντινόπουλος σχολίασε και την αλλαγή σκυτάλης στη Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Αρκαδίας, επαναλαμβάνοντας για ακόμα μια φορά τη θέση του, πως το ΠΑΣΟΚ θα επανέλθει στα υψηλά ποσοστά του παρελθόντος.

 

Ακούστε αναλυτικά τα όσα είπε στο ηχητικό απόσπασμα που ακολουθεί.

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.