Μοναδική εμπειρία για 65 μέλη του Σ.Α.Ο.Ο. η εξόρμηση στον Πάρνωνα
Η κατάληξη στην Καστάνιτσα περιελάμβανε γλέντι στην πλατεία του χωριού με μουσική.
Την Κυριακή 2 Νοεμβρίου 2025 ο ΣΑΟΟ πραγματοποίησε μια εξαιρετική εξόρμηση στον πανέμορφο κεντρικό Πάρνωνα και συγκεκριμένα στην κορυφή της Στραβόραχης , της Ρούσσας Πέτρας και με κατάληξη στην μοναδική Καστάνιτσα.
Συμμετείχαν συνολικά 65 άτομα και μέσα σε αυτά 3 παιδιά 10 , 9 & 7 ετών που χωρίς δυσκολία ολοκλήρωσαν τις πορείες. 20 άτομα συμμετείχαν στην πορεία των 4 ωρών που ανέβηκε στην κορυφή της Στραβόραχης και κατεβαίνοντας το διάσελο , στην συνέχεια μέσα από το μονοπάτι που διέσχιζε το δάσος κατέληξαν στην θέση «Προσκυνητάρι» και το λεωφορείο τους μετέφερε στην Καστάνιτσα, όπου και έκατσαν στα καφενεία και τις ταβέρνες του χωριού.
45 άτομα συμμετείχαν στην πορεία των 6 ωρών που μετά από μια κουραστική ανάβαση στην κορυφή της Ρούσσα Πέτρας μέσα από ένα πανέμορφο ποικιλόμορφο δάσος κατέβηκαν στην θέση «Προσκυνητάρι» ‘όπου κάποιοι επιβιβάστηκαν στο λεωφορείο με προορισμό την Καστάνιτσα όπου και έκατσαν στα καφενεία και τις ταβέρνες του χωριού. Οι υπόλοιποι μπήκαν στο φαράγγι που οδηγεί στο χωριό και μετά από μια πορεία με αρκετή δυσκολία κατέληξαν στην Καστάνιτσα όπου συναντήθηκαν με όλους τους υπόλοιπους.
Στο πανέμορφο χωριό του Πάρνωνα στήθηκε γλέντι στην πλατεία με μουσική , χορό και άφθονο κρασί ακόμα και υπό βροχή. Ευχαριστούμε πολύ του κατοίκους του χωριού για την εξαιρετική φιλοξενία!!!
Επόμενη εξόρμηση στα Βούρβουρα στις 16/11 με μια κυκλική πορεία για όλους ακόμα και για παιδιά , σας περιμένουμε όλους!