Συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην Αρκαδία
Αύριο, Πέμπτη 25 Ιουνίου, στην Τρίπολη θα βρεθεί ο Αντιπρόεδρος της κυβέρνησης Κωστής Χατζηδάκης και ο Γραμματέας της Ν.Δ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης.
Με τη συμμετοχή του Αντιπροέδρου της Κυβέρνησης και Αντιπροέδρου της Νέας Δημοκρατίας, Κωστή Χατζηδάκη, καθώς και του Γραμματέα της Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνου Κυρανάκη, συνεχίζεται για δεύτερη ημέρα η επίσκεψη του κυβερνητικού κλιμακίου στην Αρκαδία.
Το πρόγραμμα περιλαμβάνει επισκέψεις σε παραγωγικές μονάδες, επαφές με την τοπική κοινωνία και τους παραγωγικούς φορείς, συναντήσεις με εκπροσώπους της αυτοδιοίκησης και κοινωνικών φορέων, καθώς και περιοδεία στην αγορά της Τρίπολης.
Ειδικότερα, ο κ. Χατζηδάκης θα επισκεφθεί φαρμακοβιομηχανίες στη ΒΙ.ΠΕ. Τρίπολης, θα πραγματοποιήσει συναντήσεις στην Περιφέρεια Πελοποννήσου και στο Άστρος, ενώ θα συμμετάσχει στην Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών της Νέας Δημοκρατίας.
Από την πλευρά του, ο κ. Κυρανάκης θα πραγματοποιήσει στην συνάντηση στην περιφέρεια Πελοποννήσου , συναντήσεις με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου Αρκαδίας, του Συλλόγου ΑμεΑ Αρκαδίας, θα παραχωρήσει συνέντευξη στα τοπικά μέσα ενημέρωσης (15:30), θα συναντηθεί με τους προέδρους των Δ.Ε.Ε.Π. της Εκλογικής Περιφέρειας Πελοποννήσου και θα συμμετάσχει επίσης στην Πολιτική Ακαδημία Επιμόρφωσης Στελεχών.
Η Δ.Ε.Ε.Π. Αρκαδίας καλωσορίζει τα μέλη του κυβερνητικού κλιμακίου και συνεχίζει να συμβάλλει στην επιτυχή διοργάνωση των επισκέψεων και των επαφών τους με την τοπική κοινωνία, αναδεικνύοντας τα ζητήματα και τις αναπτυξιακές προοπτικές της Αρκαδίας.