Τρίπολη: Τα εγκαίνια του Κέντρου Διακλαδικής Εκπαίδευσης μη επανδρωμένων αεροχημάτων (drones)
Παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας, κ. Νίκου Δένδια
Στα εγκαίνια του νέου Κέντρου Διακλαδικής Εκπαίδευσης ΜηΕΑ παρέστη σήμερα το πρωί, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιος, όπου τέλεσε τον Αγιασμό παρουσία του Υπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Νικολάου Δένδια.
Στον Αγιασμό του νέου Κέντρου παρέστησαν ο Υφυπουργός κ. Δαβάκης, ο Υφυπουργός Παιδείας κ. Βλάσης, ο Αρχηγός ΓΕΕΘΑ Στρτηγός κ. Φλώρος, ο Αρχηγός ΓΕΑ Αντιπτέραρχος κ. Γρηγοριάδης, ο Αρχηγός ΓΕΝ Αντιναύαρχος κ. Κατάρας, καθώς και άλλες πολιτικές και στρατιωτικές αρχές.
Αργότερα, στο Επισκοπικό Μέγαρο ο Υπουργός κ. Δένδιας, συνοδευόμενος από τον Υφυπουργό Παιδείας κ. Δένδια και τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας κ. Οικονόμου επισκέφθηκαν τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαντινείας και Κυνουρίας κ. Επιφάνιο, όπου είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν διάφορες απόψεις.
Ο κ. Δένδιας επισκέφθηκε, επίσης, την έδρα της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπου συνομίλησε με τον Περιφερειάρχη, κ. Πτωχό αλλά και το Επιμελητήριο Αρκαδίας, όπου συναντήθηκε με το διοικητικό συμβούλιο του φορέα και τον Πρόεδρό του, κ. Γιάννη Τρουπή.
Στις 18:00, ο κ. Δένδιας θα συναντηθεί με στέλεχη και φίλους του κυβερνώντος κόμματος, στο ξενοδοχείο "Μαίναλον", στην πλατεία Άρεως.
(Με στοιχεία από το δελτίο τύπου της Ι.Μ. Μαντινείας και Κυνουρίας)