Ικανοποίηση Τζιούμη για την παρουσία του κόσμου στη συναυλία του Μπάμπη Τσέρτου
Ο εκ Γορτυνίας ορμώμενος μουσικός αποτέλεσε πόλο έλξης για αρκετό κόσμο στην Τρίπολη.
Ο Κώστας Τζιούμης λίγη ώρα μετά το πέρας της εκδήλωσης προχώρησε σε σχετική ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:
🎶Το Πολιτιστικό Καλοκαίρι του Δήμου μας συνεχίζεται δυναμικά, με την Πλατεία Αγίου Βασιλείου να πλημμυρίζει από κόσμο που έδωσε το «παρών» για να απολαύσει τον μοναδικό, Αρκά και εκ Γορτυνίας ορμώμενο, Μπάμπη Τσέρτο.
👍Η πλατεία, αλλά και τα καταστήματα της πόλης, γέμισαν από ανθρώπους κάθε ηλικίας, δημιουργώντας μια υπέροχη ατμόσφαιρα γεμάτη μουσική, ζωντάνια και χαμόγελα.
🎭👌Το φετινό Πολιτιστικό Καλοκαίρι περιλαμβάνει ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων, με δράσεις για όλες τις ηλικίες και όλα τα γούστα.
👊Στόχος μας είναι τόσο οι δημότες όσο και οι επισκέπτες της Τρίπολης να απολαύσουν όμορφες στιγμές, να διασκεδάσουν και να δημιουργήσουν μοναδικές αναμνήσεις από την πόλη μας.
🌞Σας περιμένουμε στις επόμενες εκδηλώσεις, για να ζήσουμε όλοι μαζί ένα καλοκαίρι γεμάτο πολιτισμό, μουσική και όμορφες εμπειρίες!