Αποψεις

Τι λες, τώρα...!

Η a la carte κριτική και η παντελής απουσία μνήμης, "ξαναχτύπησε" την ελληνική πολιτική!

Πολλοί χαρακτήρισαν το διορισμό του κ. Στέλιου Παππά -πατέρα του Υπουργού Ψηφιακής Πολιτικής και Τηλεπικοινωνιών Νίκου Παππά- στη θέση του Προέδρου του Δ.Σ. στον Οργανισμό Αστικών Συγκοινωνιών Θεσσαλονίκης ως "Απειλή για τη Δημοκρατία"(!) και " Όργιο οικογενειοκρατίας".

 

Μεταξύ αυτών των πολλών, υπήρξαν αρκετοί-οι περισσότεροι- που..."ξέχασαν" πως οι ίδιοι διόριζαν και διορίζουν συγγενείς α', β' και γ' βαθμού σε υπηρεσίες, επιχειρήσεις του...κρατικοδίαιτου ιδιωτικού τομέα και οργανισμούς ποικίλης, φύσεως και δραστηριότητας.

 

 

Για να μην αναφερθούμε και σε συγγενείς, χωρίς δεσμούς εξ αίματος...

 

 

Από εκεί και πέρα: Ο διορισμός του κ. Παππά είναι, όντως, μια άκομψη και αντιδημοφιλής κίνηση, που μπορεί να είναι νομότυπη αλλά για μια αριστερή, εντός ή εκτός εισαγωγικών, παράταξη, αποτελεί ακόμη μια απόδειξη της μετάλλαξής της προς την κατεύθυνση μιας "σάπιας", καθεστηκυίας νοοτροπίας.

 

 

Η υποκρισία με την οποία σχολιάστηκε, αποδεικνύει του λόγου το αληθές...Είναι η ίδια υποκριτική συμπεριφορά που μετέρχεται και θα μετέλθει η κυβερνώσα αριστερά για να δικαιολογήσει την ανεπάρκειά της.

 

Οι πρώτοι διδάξαντες, όμως, δεν δικαιούνται δια να ομιλούν...Καλύτερα θα ήταν, να αποσυρθούν κάποια στιγμή από τα κοινά...Άλλωστε, το έχουμε πει πολλάκις: Άλλη λύση από την πλήρη ανανέωση του πολιτικού μας προσωπικού, δεν υπάρχει..."Λαό" δεν μπορούμε να αλλάξουμε, δυστυχώς...

 

 

Κι όσο για την "Απειλή για τη Δημοκρατία"...Ξέρετε, αλήθεια, ποια είναι η πραγματική απειλή..;

 

 

Το να λειτουργούν οι πολιτικοί και πολιτικολογούντες με βάση το αυστηρώς ιδιοτελές και παραταξιακό συμφέρον και όχι τις πραγματικές ανάγκες του συνόλου των πολιτών, αυτό ναι, είναι απειλή για τη Δημοκρατία.

 

Όχι μόνο επειδή καθιστά τους πολίτες πλήρως απαθείς και, τελικά, άχρηστους-κατά την αρχαιοελληνική έννοια-αλλά και επειδή τους στρέφει προς ακραίες θέσεις και συμπεριφορές.

 

 

Κι όταν στις επόμενες εκλογές, δείτε την αποχή να συγκεντρώνει την..απόλυτη πλειοψηφία, ελάτε να συζητήσουμε περί.."απειλών" και "Δημοκρατίας"...

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.