Αποψεις

Παπαζαχαρίας: "Επαγρύπνηση κόντρα στον φασισμό"

Ο πολιτευτής Αρκαδίας με τον  ΣΥΡΙΖΑ Τάσος Παπαζαχαρίας με αφορμή τις τρομοκρατικές επιθέσεις των Βρυξελλών προτάσσει τις σκέψεις του περί δυνάμεων της Ειρήνης, της Ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης των λαών που καλούνται να υπερισχύσουν των ακροδεξιών ιδεών, του ρατσισμού και της ξενοφοβίας. Διαβάστε την επιστολή του.

 

"Η Ευρώπη βυθίζεται όλο και πιο πολύ στο σκοτάδι!

 

Είχα γράψει πριν από λίγο καιρό ότι το προσφυγικό θα χρησιμοποιηθεί καταλλήλως από τους συντηρητικούς κύκλους της Ευρώπης για να πετύχουν τους στόχους τους και σίγουρο είναι ότι οι στόχοι αυτοί βάζουν σε βάρος των λαών!

 

Αυτά τα τρομοκρατικά χτυπήματα που τώρα έγιναν στη καρδιά της Ευρώπης, γίνονται η αφορμή ώστε να ξεδιπλώνονται πιο γρήγορα και να περνάνε πιο εύκολα στους λαούς, τα σκοτεινά σχέδια των κύκλων αυτών!

 

Αυτή η πυκνή συχνότητα σε διάφορα μέρη όπως: Τουρκία, Παρίσι, Βέλγιο και με τόσα Ανθρώπινα θύματα, έχουν στόχο να πείσουν και το πιο δύσπιστο Ευρωπαίο, ότι είναι ανάγκη πλέον η λήψη μέτρων προς κάθε κατεύθυνση πιθανού κινδύνου!

 

Για την Ελλάδα το σίγουρο είναι ότι θα κλείσουν πιο ερμητικά τα σύνορα και μάλλον δια παντός, πνίγοντας με αυτό το τρόπο των τρομοκρατικών επιθέσεων, κάθε φωνή Ανθρωπιάς και Αλληλεγγύης στην Ευρώπη!

 

Το χειρότερο είναι ότι με τα τρομοκρατικά αυτά χτυπήματα, ενισχύονται οι ακροδεξιές ιδέες, οι ιδέες του ρατσισμού και της ξενοφοβίας, που είναι τα απαραίτητα στοιχεία για την επανεμφάνιση του φασισμού και του νεοναζισμού στην Ευρώπη, με αποτέλεσμα να κινδυνεύει η Ειρήνη με όλες τις δυσάρεστες επιπτώσεις για τους λαούς!

 

Χρειάζεται περισσότερη επαγρύπνηση και εγρήγορση από τις δυνάμεις της Ειρήνης, της Ανθρωπιάς και της αλληλεγγύης των λαών, προκειμένου να υψωθεί ένα εμπόδιο στην υλοποίηση αυτών των μαύρων αντιλαϊκών σχεδίων!

 

Όποτε οι λαοί αδιαφόρησαν και ανέχτηκαν την υλοποίηση τέτοιων σκοτεινών και απάνθρωπων σχεδίων, στο τέλος έκλαψαν με μαύρο δάκρυ και μετάνιωσαν πικρά για αυτή τους την αδιαφορία!

 

Η πιο πρόσφατη τέτοιας εξέλιξης εμπειρία, είναι αυτή του δεύτερου παγκόσμιου πολέμου, όταν οι λαοί αδιαφόρησαν και ανέχτηκαν την εμφάνιση και στη συνέχεια την επικράτηση του ναζισμού και του φασισμού στην Ευρώπη κάτι που στο τέλος το πλήρωσαν πολύ ακριβά!

 

Τρίπολη 22-3-2016 Τάσος Παπαζαχαρίας"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.