Αποψεις

"Τυχαίο"..; Δεν νομίζω..

Ποικίλες αντιδράσεις προκάλεσε το "δρώμενο" του Δήμου Αθηναίων με την "κινητή" συναυλία της Άλκηστις Πρωτοψάλτη.

Πέρα από το "αισθητικό" ζήτημα- που είναι, σχετικώς, υποκειμενικό και.."πολυτέλεια" σε καταστάσεις "πολιορκίας"..-, οι φωτογραφίες που έκαναν τον "γύρο" του διαδικτύου και εμφανίζουν τον ίδιο τον Πρωθυπουργό να περιστοιχίζεται από πενήντα και πλέον άτομα, έξω από το Μέγαρο Μαξίμου, ενώ κάτι τέτοιο δεν..ενδείκνυται, έδωσαν αφορμή ύπαρξης σε  διαφόρους τύπους σχολιασμού..

Κάποιοι υπερέβησαν τα εσκαμμένα, όπως πρώην στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ, άλλοι ήταν ειρωνικοί, άλλοι οργισμένοι και, φυσικά, υπήρξαν και αυτοί που δεν μίλησαν καθόλου..

Η.."τυχαία", όπως ειπώθηκε, και "αυθόρμητη" αυτή κίνηση, όμως, άνοιξε τον ασκό του Αιόλου.. Πρώτη "βγήκε" από μέσα η Εκκλησία, που ζητά να επαναλειτουργήσουν οι Ιεροί Ναοί, ουσιαστικά χωρίς κανέναν όρο ή προϋπόθεση..

Είναι σίγουρο πως η περιφορά των Επιταφίων δεν έχει καμία σχέση με μια "κινητή" συναυλία, πρόκειται για εντελώς διαφορετικά πράγματα. Είναι, όμως, επίσης σίγουρο πως επί μήνες ακούμε τους αρμόδιους να επισημαίνουν- σωστά- πως οι συναθροίσεις και οι συνωστισμοί δεν επιτρέπονται εν μέσω πανδημίας.

Εκτός, βέβαια, αν ο Πρωθυπουργός μας- που είναι ενημερωμένος πολύ καλύτερα από τους "κοινούς θνητούς"-, γνωρίζει πως ο κίνδυνος έχει παρέλθει και δεν έχουμε να φοβόμαστε τίποτε πλέον.

Αν είναι έτσι, δεν βλέπουμε το λόγο να μην μάθουμε κι εμείς το "πως και γιατί"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.