Αποψεις

Τσιτσιπάς όπως λέμε "παράδειγμα προς αποφυγή"!

Δεν πρόκειται για "κριτική" απέναντι στον διάσημο τενίστα που τιμά την Ελλάδα στο εξωτερικό.

Πρόκειται περί απλής υπομνήσεως του γεγονότος ότι δεν μπορεί κανείς να συμπεριφέρεται με τόσο προφανή, υποκριτικό τρόπο, όποιος κι αν είναι. Είναι αυτονόητο πως η διασκέδαση και η ψυχαγωγία δεν "ποινικοποιείται", τουλάχιστον όχι από εμάς. Ωστόσο, θα πρέπει, κάποια στιγμή, να μην γίνεται ανεκτή και η κατάφωρη κοροϊδία..

Στην κεντρική φωτογραφία, ο Στέφανος Τσιτσιπάς "ξεφαντώνει" στη Μύκονο- προσφάτως... Στο παρακάτω "τιτίβισμα", εκπληρώνει μια υποχρέωση (;) ή κάτι άλλο που άπτεται των δημοσίων σχέσεων και της καλλιέργειας ενός "image" καθωσπρεπισμού και πολιτικής ορθότητας.

 

Αν μη τι άλλο, εκτέθηκε και ο κ. Χαρδαλιάς που ευχαρίστησε δημόσια τον διάσημο τενίστα για την.."συμβολή" του στην τήρηση των μέτρων κατά της πανδημίας! Και μη χειρότερα, δηλαδή..

 

Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε για ποιο λόγο ή με ποιον τρόπο "ωθήθηκε" ο Έλληνας τενίστας να δημιουργήσει αυτή την ανάρτηση. Μπορεί και να αισθάνθηκε "τύψεις"..Πάντως, η σύγκριση με τον έτερο διάσημο Έλληνα αθλητή, τον Γιάννη Αντετοκούνμπο είναι αναπόδραστη και βαίνει προς όφελος του τελευταίου που δεν μας προκαλεί, υποκρινόμενος το "καλό παιδί" γιατί..είναι!

Ακόμα και όταν δίνει..κουτουλιές, είναι ειλικρινής και ανθρώπινος, όχι δημοσιοσχετίστας της "κακιάς ώρας"..

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.