Αποψεις

Το.. "σατανικό" σχέδιο του Παναγιώτη Νίκα κατά της Covid-19!

Κανείς δεν φαίνεται να κατάλαβε για ποιο λόγο ήταν τόσο κακό το πρόσφατο σποτ τουριστικής προώθησης της Πελοποννήσου

Ωστόσο, είναι προφανής η πρόθεση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου και των συνεργατών του:

Η παρουσίαση της Περιφέρειας Πελοποννήσου ως μιας καθυστερημένης και συμπλεγματικής περιοχής, η οποία θα ήθελε να είναι νησί ενώ είναι νησί αλλά δεν αντιμετωπίζεται ως νησί-αυτό ακριβώς υποστηρίζεται στο σποτ, μέσω κακής χρήσης της αγγλικής γλώσσας και διαφόρων ασυναρτησιών...

Με αυτό τον τρόπο, ο κ. Νίκας επιδιώκει το, επίσης, προφανές: Να μην "πατήσει" άνθρωπος στην Πελοπόννησο κι έτσι να είναι η τελευταία ασφαλής επιδημιολογικά! Βέβαια, θα έπρεπε, ίσως, να έχει δημοσιοποιηθεί το σποτ νωρίτερα, αλλά μην τα θέλουμε όλα δικά μας...Τέτοιες "υπερπαραγωγές", αξίας 36.000 ευρώ συν Φ.Π.Α., δεν είναι δυνατόν ν' αποτελούν αποτελέσματα μιας πρόχειρης και αναχρονιστικής παραγωγικής διαδικασίας.

Οπωσδήποτε, θα πρέπει να "βγάλουμε το καπέλο" μας στους υπευθύνους παραγωγής αλλά και σε όσους ενέκριναν αυτό το πόνημα. Πετυχαίνει πολλούς στόχους, μέσα σε ένα λεπτό και κάποια δευτερόλεπτα, δεν μας αφήνει δε καμία αμφιβολία για το γνήσιο ενδιαφέρον της Περιφερειακής Αρχής για την υγεία των πολιτών της Πελοποννήσου.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.