Αποψεις

"Στις εσωκομματικές κάλπες της 8ης Μαΐου δίνουμε ραντεβού για το μέλλον της παράταξης"

Φωτογραφία: Δελτίο Τύπου

Αρθρο του Ανδρέα Συρεγγέλα, μέλους της Ν.Ε ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ.

Στις εσωκομματικές κάλπες της 8ης Μαΐου οι δημοκρατικές πολίτες δίνουμε ραντεβού για το μέλλον της παράταξης. Η παρακαταθήκη των 270.000 πολιτών που προσήλθαν στην ανάδειξη της ηγεσίας μας αποτελούν το διαβατήριο για την μετάβαση στην επόμενη ημέρα.

Η διαδικασία εκλογής των Τοπικών ,Νομαρχιακών Οργανώσεων , Συνέδρων θα δημιουργήσει την αφετηρία να ξαναγίνει το ΠΑΣΟΚ του Ανδρέα Παπανδρέου ένα μαζικό κόμμα που θα στηρίζεται στη κοινωνία των πολιτών. Παράλληλα, το όνομα της παράταξης μας θα το υπογράψουν με τη συμμετοχή τους οι χιλιάδες πολίτες συνδέοντας την ιστορία με το μέλλον της παράταξης.

Στη σύγχρονη εποχή οικοδομούμε ένα κόμμα ανοικτό , δημοκρατικό με βάση τις αρχές και τις αξίες μας , χαράζοντας μια νέα πορεία που θα εναρμονίζεται στις σύγχρονες ανάγκες. Η συμμετοχή και η αποδοχή των πολιτών στο νέο εγχείρημα, θα αναδείξει το ΠΑΣΟΚ έναν ισχυρό πόλο του κομματικού συστήματος αμφισβητώντας το δικομματικό συσχετισμό ΝΔ – ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν μένουμε στα λόγια αλλά προχωράμε στη κατάθεση ενός ολοκληρωμένου και ρεαλιστικού προγράμματος απατώντας στα προβλήματα της κοινωνίας μας.

Με επικεφαλής το Νίκο Ανδρουλάκη, προχωράμε με πολιτική ενότητα, αυτόνομη πορεία και ανανέωση δημιουργώντας ένα σύγχρονο, σοσιαλιστικό και δημοκρατικό κόμμα  με προοδευτική ταυτότητα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.