Πολιτικη

Ερωτηση του Οδυσσεα στη Βουλη για τη νοθεια και τις παρανομες ελληνοποιησεις μελιου

"Με ερώτηση μου έθεσα όλα τα πεδία στα οποία πρέπει να πάρει πρωτοβουλίες Κυβέρνηση για να δημιουργήσει επιτέλους ένα στιβαρό και αποτελεσματικό μηχανισμό καταπολέμηση της νοθείας και των ελληνοποιήσεων εισαγόμενου μελιού." επισημαίνει ο Αρκάς Βουλευτής του ΠΑΣΟΚ - ΚΙΝΑΛ.

Παρεμβαση Τατουλη στο ΠεΣυ για τις δημοσιες δομες υγειας στην Πελοποννησο

"Η Πελοπόννησος αποτελεί τη μοναδική Περιφέρεια, όπου το σύνολο των νοσηλευτικών μονάδων δε μπορεί να αντιμετωπίσει καθημερινά σε εικοσιτετράωρη βάση περιστατικά που απαιτούν ειδικότητες σύγχρονων ιατρικών πράξεων" τόνισε ο επικεφαλής της "Νέας Πελοποννήσου". 

ΛαΣυ Πελοποννησου: "Να συγκληθει αμεσα το ΠεΣυ"

Να συγκληθεί άμεσα το Περιφερειακό Συμβούλιο με θέμα τις έκτακτες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον Ισθμό της Κορίνθου ζητεί με ανακοίνωσή της η περιφερειακή παράταξη "Λαϊκή Συσπείρωση"

Ερωτηση Οδυσσεα για τα εργα που εμπιπτουν στην ευθυνη της νεας Περιφερειακης Αρχης Πελοποννησου για την αντιμετωπιση της κλιματικης κρισης

Ερώτηση του Βουλευτή και Αντιπροέδρου της Βουλής, Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλου, στη Βουλή για τα έργα που εμπίπτουν στην ευθύνη της νέας Περιφερειακής Αρχής Πελοποννήσου για την αντιμετώπιση της κλιματικής κρίσης. 

Επερωτηση της Ντ. Νικολακου στο ΠεΣυ για εργα στη Μεσσηνια

«Εξελίξεις σχετικά με την πορεία προγραμματικών συμβάσεων με Αναπτυξιακούς Οργανισμούς που αφορούν μελέτες για σημαντικά έργα της Π.Ε. Μεσσηνίας» τιτλοφορείται η επερώτηση της Περιφερειακής Συμβούλου Μεσσηνίας με την παράταξη "Νέα Πελοπόννησος", Ντίνας Νικολάκου.