Πολιτικη

Παπαηλιού: "ΝΔ - ΠΑΣΟΚ αντιδρούν σαν μικρά παιδιά"

Ο βουλευτής Αρκαδίας Γιώργος Η. Παπαηλιού, σχολίασε τη θέση της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ επί της αποσυρθείσας τροπολογίας για αποφάσεις του Ευρωπαϊκού Δικαστηρίου Δικαιωμάτων του Ανθρώπου,  στην ολομέλεια της Βουλής

 

"Κύριοι της αντιπολίτευσης, της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ,

Φαίνεται, ότι δεν κατανοείτε τη λειτουργία των κυβερνήσεων συνεργασίας.  Τα κόμματα που συγκροτούν την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ έχουν διαφορετικές ιδεολογικές αφετηρίες ακόμη και διαφορετική τοποθέτηση-διαφορετικές προσεγγίσεις  σε κάποια θέματα. ΟΜΩΣ, μετά τη "μνημονιακή" λαίλαπα των κυβερνήσεων 2010-2014, έχουν συμφωνήσει σε δύο βασικές θέσεις που υπηρετούν με συνέπεια: Αφενός να οδηγήσουν τη χώρα εκτός μνημονίων και να προωθήσουν την κοινωνικά δίκαιη παραγωγική ανασυγκρότησή της και αφετέρου  να πατάξουν το τέρας της διαπλοκής και της διαφθοράς που ταλάνισε τη χώρα επί μεγάλο χρονικό διάστημα. Και βάσει αυτών κυβερνούν.

 

Η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ ετεροκαθορίζονται από τη στάση των ΑΝΕΛ σε συγκεκριμένες κυβερνητικές πρωτοβουλίες.

 

Μάλιστα η θέση τους θυμίζει αντίδραση μικρών παιδιών σε παιδικό παιχνίδι. Συμφωνούν (το ΠΑΣΟΚ) ή δεν διευκρινίζουν αν συμφωνούν-δεν παίρνουν θέση !!! (η ΝΔ) σε κάποια θέματα, αλλά καταψηφίζουν, μπας και "γίνει κάποια στραβή" και πέσει η κυβέρνηση και πάντως για να δημιουργήσουν πρόβλημα στην κυβέρνηση!!! Ματαιοπονείτε κύριοι. Η κυβέρνηση θα εξαντλήσει τη θητεία της (και εσείς θα ζητάτε εκλογές και μετά τις επόμενες εκλογές!!!)

 

Πρόκειται για μία ακόμη θέση ασυνέπειας, κίνηση αμηχανίας ή και ανευθυνότητας, πολιτικής σχιζοφρένειας, αφού, θέλοντας να εμφανισθείτε αντιπολιτευόμενοι «σώνει και καλά» δεν ψηφίζετε διατάξεις με τις οποίες συμφωνείτε ή χωρίς να διευκρινίζετε τη θέση σας!!!"

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.