Πολιτικη

"Βόμβα" Τατούλη: Στόχος της Περιφέρειας η ενεργειακή αυτονομία!

Την Ελαφόνησο επέλεξε ως αυτόνομο "ενεργειακό νησί" η Περιφέρεια Πελοποννήσου.

 

Όπως ανακοίνωσε ο κ. Τατούλης, κατά την έναρξη της συνεδρίασης του Συμβουλίου στις 16 Οκτωβρίου, το παραπάνω είναι ένα πρώτο μέτρο για να επιτευχθεί η ενργειακή αυτονομία.

 

Προφανώς, η Ελαφόνησος θα αποτελέσει πιλοτική εφαρμογή, με απώτερο στόχο της ενεργειακή αυτονομία ολόκληρης της Περιφέρειας.

 

Περισσότερα, όπως είπε, θα ανακοινωθούν στο Περιφερειακό Αναπτυξιακό Συνέδριο (13-14 Νοεμβρίου), παρουσία του κ. Τσίπρα.

 

Πρέπει να τονίσουμε πως ο επικείμενος αναπτυξιακός νόμος είναι "κοινό μυστικό" πως θα πριμοδοτεί ιδιαίτερα τα έργα που θα αφορούν τις υποδομές που εξασφαλίζουν την ενεργειακή αυτονομία για περιοχές, πόλεις ή Περιφέρειες.

 

Να σημειωθεί πως είχαμε και παρουσία νέου περιφερειακού συμβούλου, του κ. Θεόδωρου Βασιλακόπουλου, ο οποίος αντικατέστησε την παραιτηθείσα πρώην, πλέον, σύμβουλο, κ. Πιέρρου. Ο κ. Βασιλακόπουλος εξελέγη με το ψηφοδέλτιο της παράταξης "Πελοπόννησος Πρώτα".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.