Πολιτικη

Σμυρνιώτης: "Η Τρίπολη ακόμα... κοιμάται"

Ο κ. Γιάννης Σμυρνιώτης με αφορμή την υπογραφή σύμβασης οδοφωτισμού στη Καλαμάτα δείχνει την ενόχλησή του απέναντι στη δημοτική αρχή της Τρίπολης που ασχολείται με έρευνες για θησαυρούς και γεωτρήσεις.

 

Δείτε την ανάρτηση του κ. Σμυρνιώτη: 

 

"Η Καλαμάτα υπογράφει σύμβαση. Η Τρίπολη που από αρχές του 2014 - επί ημερών μας και πολύ πριν την Καλαμάτα - είχε ήδη την έγκριση για χρηματοδότηση της αναβάθμισης οδοφωτισμού από τον ευρωπαϊκό μηχανισμό Jessica μέσω της αναδόχου για την Περιφέρεια Πελοποννήσου Τράπεζας (Eurobank) ακόμα ...κοιμάται. 

Πληρώνουμε λοιπόν τα κορόιδα τετραπλάσια δημοτικά τέλη φωτισμού αφού η Δημοτική Αρχή επιμένει να εξαντλεί την ενεργητικότητά της σε έρευνες για θησαυρούς στο πάρκο της Πλατείας Άρεως και σε γεωτρήσεις στην Κάτω Αγορά που "θα" φτιάξει υπόγειο γκαράζ!!!"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.