Πολιτικη

"Στον αέρα" η επένδυση Σπηλιωτόπουλου στη Δημητσάνα

Ο πρώην υπουργός της ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος, φιλοδοξεί να επενδύσει στον χώρο του τουρισμού και συγκεκριμένα στη γενέτειρα των προγόνων του, τη Δημητσάνα Αρκαδίας.

 

Το δημοτικό συμβούλιο Γορτυνίας του έδωσε τρίμηνη παράταση για να προσκομίσει τις απαραίτητες εγγυητικές επιστολές, μετά την κατακύρωση υπέρ του κ. Σπηλιωτόπουλου σχετικού διαγωνισμού που αφορά το Δημοτικό Ξενοδοχείο Δημητσάνας.

Η επένδυση, όπως περιγράφηκε στις προτάσεις που υποβλήθηκαν, θα φθάνει στο 1 εκατομμύριο ευρώ.

Ωστόσο, οι πληροφορίες αναφέρουν ότι τουλάχιστον επτά δημοτικοί σύμβουλοι ζήτησαν την ακύρωση της προηγούμενης απόφασης με την οποία ο κ. Άρης Σπηλιωτόπουλος είχε εξασφαλίσει τη μίσθωση του ξενοδοχείου, με το σκεπτικό πώς  δεν είναι δυνατόν ο ίδιος να υποσχέθηκε μια επένδυση ύψους 1.000.000 ευρώ και να μην είναι σε θέση τόσο καιρό να έχει καταβάλει τις δύο εγγυητικές επιστολές.

Συνεπώς, εάν ο κ. Σπηλιωτόπουλος δεν κατορθώσει να προσκομίσει εγκαίρως τις επιστολές, είναι δεδομένο πως η επένδυση θα ακυρωθεί.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.