Πολιτικη

"Παραλήρημα" του Δημάρχου Άργους περί Πολυτεχνείου

Ο κ. Καμπόσος δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook μια ανάρτηση από ιστοσελίδα, η οποία ανήκει σε εκείνες που αμφισβητούν το ότι υπήρξαν νεκροί κατά τα γεγονότα του Πολυτεχνείου, το Νοέμβριο του 1973..

 

Η δημοσίευση στην ιστοσελίδα, βέβαια, έχει γίνει εδώ και τρία χρόνια, απλά φέτος, για κάποιο λόγο που μόνο ο ίδιος γνωρίζει, θεώρησε καλό να την αναπαράξει ο Δήμαρχος Άργους-Μυκηνών..

 

Παρά το γεγονός πως έχει επιβεβαιωθεί, πέραν πάσης αμφιβολίας, πως οι νεκροί το Νοέμβριο του 1973 ήταν, τουλάχιστον, 24, με τεκμηριωμένα στοιχεία που παρέχει η σχετική έρευνα του Εθνικού Ιδρύματος Ερευνών, υπάρχουν αρκετοί οι οποίοι θεωρούν ως "μύθο", κατασκευασμένο για προπαγανδιστικούς λόγους, το γεγονός αυτό, στο πλαίσιο των όσων συνέβησαν κατά την περίοδο εκείνη.

 

Βεβαίως, είναι αυτονόητο πως ο καθένας έχει δικαίωμα να λέει και να δημοσιεύει την άποψή του... Άλλωστε, όλοι κρίνονται... Αναρωτιόμαστε, όμως, τι νόημα έχει για έναν οποιονδήποτε αιρετό- και, μάλιστα, Δήμαρχο μιας μεγάλης και ιστορικής πόλης- να μπαίνει στη διαδικασία αναπαραγωγής αναξιόπιστων δημοσιευμάτων αφενός- τα οποία δεν παρουσιάζουν το παραμικρό στοιχείο, βρίθουν όμως εικασιών, προπαγάνδας και αναθεμάτων- και αφετέρου να δημοσιεύει σχόλια, αμφιβόλου...ευθυκρισίας...

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.