Πολιτικη

Εύη Tατούλη: Τα πρωτοπόρα έργα της Αρκαδίας

Από το βήμα του 11ου συνεδρίου της ΝΔ με θέμα: "Έτοιμοι να αλλάξουμε την Ελλάδα" η αντιπρόεδρος της ΕΕ Γυναικών και πολιτευτής Αρκαδίας, Εύη Τατούλη εξήρε την σημασία του εθελοντισμού τόσο για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη όσο και για την αλλαγή που έχει ανάγκη η χώρα.

 

Η Εύη Τατούλη αναφέρθηκε στα πρωτοπόρα έργα του αναρριχητικού πάρκου Λεωνιδίου, του Menalon Trail και του καταδυτικού πάρκου Τυρού ως πρότυπα εθελοντισμού για την τοπική και περιφερειακή ανάπτυξη.

Παρόντες στην τοποθέτηση της αντιπροέδρου της ΕΕ Γυναικών ήταν ο γραμματέας του κόμματος Λ. Αυγενάκης, η βουλευτής της ΝΔ Άννα Καραμανλή, επικεφαλής του τομέα αθλητισμού, η επικεφαλής της γραμματείας σχέσεων κοινωνίας κόμματος Ζωή Ράπτη, η τέως υπουργός Φανή Πετραλιά, η Ντόρα Πάλλη, μέλος της Πολιτικής Επιτροπής της ΝΔ και υποδιευθύντρια της Ολυμπιακής Εκεχειρίας και Σύμβουλος Εκπαιδευτικών Θεμάτων, η πρόεδρος των Ολυμπιονικών Βούλα Κοζομπόλη, και πολλά στελέχη του κόμματος.

 

Από το facebook της κ. Εύης Τατούλη 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.