Πολιτικη

"Απολογισμός θράσους από την Δημοτική Αρχή της Β. Κυνουρίας"

Απολογισμό θράσους της δημοτικής αρχής της Βόρειας Κυνουρίας επικαλείται με Δελτίο Τύπου η μείζονα αντιπολίτευση του Δήμου.

 

 

Διαβάστε το Δελτίο Τύπου για τον απολογισμό της Δημοτικής Αρχής:

"Απολογισμός Θράσους

Ύστερα από τον περσινό αποτυχημένο δημόσιο απολογισμό των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής, την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος με τους Αντιδημάρχους επέλεξαν να μονολογήσουν και ενώ δεν έχουν θεσμικά ακόμη κάνει απολογισμό του 2016 να κάνουν διαδικτυακό απολογισμό του 2017. Έναν απολογισμό φτωχό με πολλές υποσχέσεις και ψέματα.

Ο κύριος Γκαύρος ένιωσε την ανάγκη να μας αναφέρει στον απολογισμό του την διαγράμμιση του γηπέδου μπάσκετ στη Μελιγού ως έργο.    

Για το έργο των όμβριων υδάτων στον Άγιο Ανδρέα δε μας ανέφερε ότι έγινε με τρεις απευθείας αναθέσεις υπηρεσιών σε τρεις διαφορετικούς αναδόχους.

Ψευδώς μας παρουσίασαν ως έργο της Δημοτικής Αρχής την αντικατάσταση του χλοοτάπητα στο γηπέδου του Άστρους.

Η Δημοτική αρχή μας απέκρυψε ότι στις 07 Δεκεμβρίου του 2017 διέλυσε την σύμβαση για την Διαχείριση των απορριμμάτων αδυνατώντας να εκδώσει τις απαιτούμενες άδειες για την κατασκευή των κτηριακών εγκαταστάσεων, ενώ μέχρι τότε μας έλεγαν ότι για την μη έκδοση των αδειών ευθύνεται η Περιφέρεια. Μόλις οκτώ μέρες μετά στις 15/12/2017 ο Δήμαρχος έκανε απευθείας ανάθεση ύψους 24.800€ στον ίδιο ανάδοχο για να συνεχίσει τη διαχείριση. 

Τέλος με θράσος ο Δήμαρχος αντί να απολογείται που έχει επιβληθεί στο Δήμος μας πρόστιμο ύψους 300.000€ και ο Δήμος δεν μπορεί να εκδώσει φορολογική ενημερότητα με ότι συνεπάγεται αυτό, «πανηγυρίζει» γιατί μειώθηκε το πρόστιμο από 4.000.000€ σε 300.000€. Δεν είναι πρόστιμο οι 300.000€ κύριε Δήμαρχε και ποιος θα τις πληρώσει;

Για αυτά που ίσως θα γίνουν, ενώ έπρεπε ήδη να έχουν γίνει καθώς τα ακούμε εδώ και τόσα χρόνια, θα ασχοληθούμε μετά τον επόμενο μονόλογο της Δημοτικής Αρχής."

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.