Πολιτικη

Tατούλης: "Θα συνεχίσω την πορεία μου με τις ίδιες αρχές"

"Χορεύουν το χορό του Ζαλόγγου, τόσο το πολιτικό σύστημα όσο και το μίντιακο κατεστημένο", είπε μεταξύ άλλων ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Πέτρος Τατούλης.

(Δελτίο Τύπου)

 

Και συνέχισε ο κ. Πέτρος Τετούλης:

"Ανακάλυψαν" τα κανάλια και οι εφημερίδες τον δημοσιονομικό εκτροχιασμό που αποκάλυψα από το βήμα της βουλής το 2007. Και πάλι σήμερα όμως κανένας από αυτούς που ήξερε δεν μιλάει. Κανένας από αυτούς που προκάλεσαν την εκτροπή δεν στέκεται στο πολιτικό ύψος των περιστάσεων.

 

"Διώχθηκαν πολιτικά και φιμώθηκα από τα ΜΜΕ. Δε με δικαιώνει η ιστορία αλλά η πολιτική πραγματικότητα. Το πρόβλημα όμως δεν είναι το χθες αλλά το αύριο. Και πολιτικά δεν υπάρχει κανένα όραμα για αυτό. Δεν υπάρχει ακόμα και σήμερα καμία πολιτική διέξοδος από το καθεστώς της ομερτά. Δεν υπάρχει καμία πρόταση διακυβέρνησης για το καλό των Ελλήνων. Υπάρχει μόνο καταστροφολογία και πολιτική αντιπαράθεση στις στάχτες.

 

Πολιτεύομαι με φιλελεύθερες ιδέες και πρακτική διακυβέρνησης από την πρώτη ημέρα που μπήκα στην πολιτική και με ενδιαφέρει μόνο το αύριο για το καλό της πατρίδας. 

 

Δεν με αφορά το ξεκαθάρισμα λογαριασμών ανάμεσα σε αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή. 

 

Δεν με αφορά η συντήρηση του σάπιου κατεστημένου της πολιτικής ελίτ, αλλά οι λύσεις για το αύριο των Ελλήνων.

 

Πολιτεύτηκα με εντιμότητα και δεν έκανα καμία ηθική έκπτωση. 

 

"Τιμωρήθηκα" από αυτούς που ευθύνονται για την καταστροφή και με τίμησαν οι πολίτες για αυτό που τους προσφέρω στην περιφερειακή διακυβέρνηση. 

 

Θα συνεχίσω την πορεία μου με τις ίδιες αρχές, ιδέες και ηθική. 

 

Έπεται συνέχεια..."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.