Πολιτικη

Στο Νταβός για λύση στο Σκοπιανό - Τσίπρας και Ζάεφ

Και ξαφνικά …αισιοδοξία επικρατεί σε Ελλάδα, Σκόπια, αλλά και στο διεθνή παράγοντα για το θέμα της επίλυσης του Σκοπιανού. 

Μετά τη συνάντηση των υπουργών Εξωτερικών των δυο χωρών Νίκου Κοτζιά και Νικολά Ντιμιτρόφ στη Θεσσαλονίκη και την αναμενόμενη κατάθεση πρότασης για το όνομα από τον Μάθιου Νίμιτς στις 17 Ιανουαρίου στη Νέα Υόρκη, το πεδίο των τελικών συζητήσεων για τη λύση δείχνει να μεταφέρεται στο Νταβός, όπου θα μεταβεί ο Έλληνας πρωθυπουργός στις 23 με 26 Ιανουαρίου.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του Real.gr ο Αλέξης Τσίπρας θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό των Σκοπίων Ζόραν Ζάεφ στις 24 Ιανουαρίου, γεγονός που επιβεβαιώνει τις πληροφορίες ότι υπήρξε μεγάλη πρόοδος κατά τη συνάντηση Κοτζιά- Ντιμιτρόφ προχθές στη Θεσσαλονίκη. 

Στο ελβετικό θέρετρο-σύμφωνα πάντα με τις ίδιες διασταυρωμένες πληροφορίες και ανεξαρτήτως ότι δεν υπάρχουν ακόμα ανακοινώσεις- θα μεταβούν την ίδια ημέρα και οι υπουργοί Εξωτερικών των δυο χωρών.

 

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ.

Πηγή: real.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.