Πολιτικη

Στο "κενό" πρόταση για συζήτηση περί απορριμμάτων

Προ ημερήσιας διάταξης συζητήθηκε το θέμα των απορριμμάτων στην Πελοπόννησο, από την παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, μέσω του εκπροσώπου της κ. Γούργαρη.

Από την πλευρά της Περιφερειακής Αρχής απάντησε η κ. Νικολάκου πως οι αιτιάσεις του κ Γούργαρη- οι οποίες ήταν σχετικές με την αντιδικία που έχει ξεσπάσει μεταξύ των κυρίων Μπέζου και Σιαμπή στην Παλιόχνη - δεν αφορούν την Περιφέρεια, είναι θέμα αστικής διαμάχης μεταξύ ιδιωτών και θα αποφανθεί η δικαιοσύνη.

Ο κ. Γόντικας παίρνοντας τον λόγο δήλωσε πως οι εξελίξεις στο θέμα των απορριμμάτων είναι καταιγιστικές και έχουν εμπλακεί τα ονόματα της κ. Νικολάκου, του κ. Γιαννακούρα και του κ. Τατούλη και γι' αυτό το λόγο ζήτησε να συζητηθεί το θέμα.

Η κ. Νικολάκου ανταπαντώντας, είπε ότι δεν υφίσταται κανένα πολιτικό θέμα και είναι επικίνδυνο να συζητά το συμβούλιο θέματα διαμάχης ιδιωτών.

Το Περιφερειακό Συμβούλιο απέρριψε την αίτηση της Λαϊκής Συσπείρωσης. 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.