Πολιτικη

Η θέση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για τη ΔΕΗ

Για κινήσεις εντυπωσιασμού των Βουλευτών, κατόπιν εορτής, κάνει λόγο Δελτίο Τύπου της Περιφέρειας Πελοποννήσου, σχετικά με το ζήτημα των μειώσεων της τιμής του ρεύματος που θεσμοθέτησε η Κυβέρνηση για το σύνολο της Δυτικής Μακεδονίας και τη Μεγαλόπολη.

Ακολουθεί ολόκληρη η ανακοίνωση της Περιφέρειας Πελοποννήσου:

 

Οι κύριοι Βουλευτές είναι ξεκάθαρο ότι συνεχίζουν την ίδια τακτική. Με δηλώσεις τους εκ των υστέρων προσπαθούν να πείσουν τους πολίτες για το ενδιαφέρον τους. 

 

Το θέμα της έκπτωσης του τιμολογίου ρεύματος για τη Μεγαλόπολη και την Αρκαδία συνολικά ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Πέτρος Τατούλης το έχει επανειλημμένα διαβουλευθεί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης και τους αρμόδιους Υπουργούς εδώ και μήνες. 

 

Τελευταία το έθεσε εκ νέου, μαζί με το Δήμαρχο Μεγαλόπολης, στον Υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας κ. Σταθάκη κατά τη συνάντησή τους τον Οκτώβριο του 2017 για τη μετεγκατάσταση του Τριποτάμου και έλαβε τη διαβεβαίωση ότι θα συμπεριληφθεί η Μεγαλόπολη και ότι θα γίνει προσπάθεια να συμπεριληφθεί το σύνολο της Αρκαδίας.

 

Η διεκδίκηση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου για την Αρκαδία παραμένει ενεργή και για το λόγο αυτό υπάρχει διαρκής συνεργασία με τα Υπουργεία Οικονομίας και Οικονομικών και τη ΔΕΗ. 

 

Οι κύριοι Βουλευτές οφείλουν να εκπληρώνουν την ευθύνη τους και να βρίσκονται στη Βουλή όταν απαιτείται και όχι εκ των υστέρων να επιδεικνύουν όψιμο και άνευ ουσίας ενδιαφέρον μέσα από δελτία τύπου. 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.