Πολιτικη

Tατούλη: "H καρδιά της Αρκαδίας χτυπάει μέσα από τους αρκαδικούς συλλόγους"

Η Εύη Τατούλη πολιτευτής ΝΔ Αρκαδίας, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε σε αρκετές εκδηλώσεις που διοργάνωσαν Σύλλογοι της Αρκαδίας. 

Η ίδια έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Και αυτό το Σαββατοκύριακο η καρδιά της Αρκαδίας χτυπούσε μέσα από τους αρκαδικούς συλλόγους που κρατάνε ζωντανά τα χωριά μας στην Τρίπολη και στην Αθήνα.

Μέσω της κοπής πίτας των συλλόγων βρισκόμαστε οι συμπατριώτες και οι συμπατριώτισσες που αγαπάμε πολύ ενεργά τον τόπο μας.

Βάστα, Πολιτιστικός Σύλλογος Μεταμόρφωσης Τρίπολης, Πολιτιστικός Σύλλογος Κωμιωτών, Σύλλογος Βορειοηπειρωτών Αρκαδίας, Λώτι, Σέρβου, Ριζοσπηλιά, Χιράδες, Ίσσαρη, Ατσίχωλο, Τρόπαια, Βιδιάκι, Βυζίκι, Πέτα, Τουθόα, Δυρράχι, Ένωση Τριπολιτών.

Συγχαρητήρια σε όλα τα προεδρεία και τα Διοικητικά Συμβούλια των συλλόγων για την προσπάθεια που κάθε χρόνο κάνουν αδιαλείπτως μέσα από αντίξοες συνθήκες".

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.