Πολιτικη

"Aπαιτώ σεβασμό από τον κ. Κακλαμάνο"

Γι' άλλη μια φορά, ο τρόπος με τον οποίο διαχειρίζεται ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, κ. Κακλαμάνος, τις συνεδριάσεις του, προκαλεί τριβές.

 

Παλαιότερα, ο κ. Τζιούμης είχε έλθει σε σφοδρή αντιπαράθεση με τον κ. Κακλαμάνο, σχετικά με τον κανονισμό λειτουργίας του δημοτικού Συμβουλίου.

 

Αλλά και ο κ. Τσιαμούλος έχει επανειλημμένα εκφράσει παράπονα για την πολιτεία του κ. Κακλαμάνου.

 

Το ίδιο θέμα επανήλθε  σε πρόσφατη συνέντευξη τύπου του κ. Τσιαμούλου, όπου ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη-αλλάζουμε τα δεδομένα" τόνισε τα εξής:

 

«Σε κάθε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, φροντίζει ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου να δημιουργεί κάποια ένταση, αντί για να ηρεμεί την κατάσταση».

 

Συνεπώς, ο κ. Τσιαμούλος ζήτησε από τον κ. Κακλαμάνο να σέβεται όλους τους συμβούλους και να μην καταχράται των εξουσιών που πηγάζουν από τη θέση του.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.