Πολιτικη

Αυτοδιοικητικές εκλογές: Μετάθεση για το φθινόπωρο του 2019

Οι αυτοδιοικητικές εκλογές είναι προγραμματισμένες για τον Μάιο του 2019, ωστόσο ο υπουργός Εσωτερικών Πάνος Σκουρλέτης σκέφτεται τη μετάθεσή τους για κάποιους μήνες, δηλαδή να γίνουν το φθινόπωρο του 2019.

 

Όπως τόνισε ο κ. Σκουρλέτης στον Real Fm, «αυτό που έχουν καταρχήν συμφωνήσει στο πλαίσιο της κυβέρνησης και θα αποτυπωθεί στην επόμενη νομοθετική πρωτοβουλία του υπουργείου Εσωτερικών, μαζί με τις αλλαγές του ''Καλλικράτη'', είναι η μετάθεση για λίγους μήνες της ημερομηνίας των αυτοδιοικητικών εκλογών, να πάει δηλαδή το φθινόπωρο αντί για τον Μάιο του 2019».

 

Ο «Καλλικράτης» προβλέπει κοινή ημερομηνία για ευρωεκλογές και αυτοδιοικητικές εκλογές τον Μάιο του 2019, αλλά ο κ. Σκουρλέτης έχει ταχθεί υπέρ της αποσύνδεσης των δύο εκλογικών διαδικασιών.

 

Πηγή: dikaiologitika.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.