Πολιτικη

Η Νομαρχιακή επιτροπή του Σύριζα για το θέμα της ΔΕΗ

"Οι Βουλευτές της αντιπολίτευσης μαζεύουν τα πέταλα από τα καλπάζοντα άλογα της κυβερνητικής πολιτικής".

Aκολουθεί ανακοίνωση της Νομαρχιακής Επιτροπής του Σύριζα Αρκαδίας

Η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας χαιρετίζει και συμφωνεί με τη πρωτοβουλία του δημάρχου Τρίπολης να συγκαλέσει σύσκεψη φορέων προκειμένου να ζητήσουν από τη κυβέρνηση την επέκταση σε όλη την Αρκαδία, του μέτρου μείωσης του τιμολογίου του ηλεκτρικού ρεύματος στα νοικοκυριά του δήμου Μεγαλόπολης κατά 30%.

 

 Είναι αλήθεια πως όλη η περιφερειακή ενότητα της Αρκαδίας πλήττεται  από τη μόλυνση και τη ρύπανση που προκαλούν στο περιβάλλον και ως εκ τούτου στην υγεία και τη ζωή των κατοίκων οι μονάδες παραγωγής ρεύματος της ΔΕΗ και ένα τέτοιο ανταποδοτικό μέτρο η κυβέρνηση σωστό είναι να το επεκτείνει σε όλη την Αρκαδία.

 

 Εντύπωση όμως μας προκαλούν οι κραυγές των δύο βουλευτών της αντιπολίτευσης, που παρευρέθηκαν στη σύσκεψη αυτή φωνάζοντας περισσότερο από όλους τους συμμετέχοντες, πλειοδοτώντας  στην επέκταση του συγκεκριμένου μέτρου.

 

 Δεν μας παραξενεύουν όμως οι κραυγές αυτές απελπισίας που ακούστηκαν από τους αντιπολιτευομένους βουλευτές, γιατί η κυβέρνηση τους έχει αναθέσει με τη πρακτική της ένα συγκεκριμένο ρόλο. Είναι ο ρόλος εκείνων που ακολουθούν τους προπορευόμενους και μαζεύουν απλά τα πέταλα από τα καλπάζοντα άλογα της κυβερνητικής πολιτικής.

 

 Δικαιολογημένα λοιπόν η στάση τους μας προκαλεί το ερώτημα:  που ήταν τόσα χρόνια οι κύριοι της αντιπολίτευσης, όταν κυβερνούσαν τα κόμματά τους μεμονωμένα η και σε συνεργασία μεταξύ τους,  για να αποφασίσουν και να εφαρμόσουν ένα τέτοιο ανταποδοτικό μέτρο, έστω σαν αρχή, στα νοικοκυριά του δήμου Μεγαλόπολης;;;;.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.