Πολιτικη

Τατούλη: Λύσεις για προβλήματα στα χωριά της Αρκαδίας (photos)

Η κ. Εύη Τατούλη, Πολιτευτής Αρκαδίας με τη Νέα Δημοκρατία, το Σαββατοκύριακο βρέθηκε σε αρκετά χωριά της Αρκαδίας και συναντήθηκε με Αρκάδες. Η ίδια συζήτησε μαζί τους για τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν στα χωριά.

Στην προσωπική της σελίδα στο facebook η κ. Εύη Τατούλη έγραψε:

"Αλλο ένα Σαββατοκύριακο γεμάτο Αρκαδία! Είχα την ευκαιρία να συναντηθώ με πολλούς Αρκάδες συμπατριώτες μου και να συζητήσουμε για τα προβλήματα των χωριών μας και να βρούμε πιθανές λύσεις, όλοι όσοι ενδιαφερόμαστε για τον τόπο μας. Συγχαρητήρια σε όλους τους συλλόγους για άλλη μια φορά για την υπεράνθρωπη προσπάθεια τους στους χαλεπούς καιρούς που ζούμε να κρατήσουν ζωντανή την Αρκαδία μας. Σύλλογος Πρασινιωτών "Άγιος Κωνσταντινος", Σύλλογος Αρκάδων Δάφνης-Υμηττού "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης", Αρκαδες Ηρακλειου, Χορός Βλαχερναίων στην Αρκαδία, κοπή πίτας πολιτιστικού συλλόγου Σίταινας στο Παράλιο Άστρος και την Κυριακή στην κοπή πίτας Κοτυλίου, Πυρραίων, Συλλόγου Πρασινιωτων "Αναγέννηση", Κοσμιτων, Τουρκολεκκαίων, Ζατουνιτών, Ραφταίων, Αποσκιας-Σουδελης, Βαλτετσιωτών, Κοκκοραίων, Πελετιωτών!".

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.