Πολιτικη

"Σκυλιά δάγκωσαν συμπολίτη, τί κάνετε" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της Δημοτικής παράταξης "Τρίπολη – Αλλάζουμε τα Δεδομένα" Νίκος Τσιαμούλος, για μία σειρά από θέματα που απασχόλησαν στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου.

Ο κ. Νίκος Τσιαμούλος αναφέρθηκε σε ένα ακόμα περιστατικό που αφορά στην επίθεση αδέσποτων σκυλιών σε συμπολίτη μας και ζήτησε ενημέρωση από τη Δημοτική Αρχή για τις εξελίξεις σχετικά με τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων.

Ο κ. Τσιαμούλος άσκησε έλεγχο και κριτική στη Δημοτική Αρχή για την Διαχείριση των Απορριμάτων τονίζοντας ότι: "Ο κ. Δήμαρχος είχε λύσεις στο τσεπάκι του για τα σκουπίδια και τελικά έχει πάει στον Άγιο Βλάση, επιβάλλονται πρόστιμα από τον κ. Τατούλη και πληρώνουμε υπέρογκα ποσά σε δικηγόρους για τις επιλογές σας."

Επιπλέον, είπε ότι η δική του παράταξη δεν έχει ποτέ διοικήσει προς το παρόν και απευθυνόμενος προς τον κ. Παυλή του είπε: "Επειδή οι προηγούμενοι δεν έκαναν κάτι, μην συμβιβάζεστε. Κάντε την επανάσταση του αυτονόητου και κάντε τα εσείς τα έργα αυτά. Μην εξαγγέλλετε μόνο ότι θα… κάνετε, γιατί κουραστήκαμε 4 χρόνια περίπου να μας εμπαίζετε".

Αναφερόμενος στο θέμα του καρναβαλιού δήλωσε ότι: "Το καρναβάλι θα μπορούσε να διοργανωθεί σε συνεργασία του Δήμου Τρίπολης με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων και Πολιτιστικούς Συλλόγους. Εδώ και 40 χρόνια γίνονταν κούλουμα στην Κάρτσοβα και φέτος με έντεχνο τρόπο καταργούν ένα θεσμό, σε μια ταλαιπωρημένη περιοχή. Τελικά υπήρχε σκοπιμότητα και όχι ότι δεν μπορούμε λόγω ιδιοκτησιακού."

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.