Πολιτικη

Τζιούμης: "Παρατημένη η πόλη μας" (video)

Συνέντευξη Τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της παράταξης “Τρίπολη Αύριο” Κώστας Τζιούμης με αφορμή το Δημοτικό Συμβούλιο.

 

Ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη Αύριο" ανέφερε : "Tο θέμα που θέσαμε ως παράταξη αφορούσε το Aναπτυξιακό Συνέδριο. Ζητήσαμε από τον κ. Δήμαρχο να γίνει συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και σε συνεργασία με τους φορείς να συζητήσουμε για τα προβλήματα που αφορούν την πόλη μας ώστε να τα καταθέσουμε."

 

Επιπλέον, ο κ. Τζιούμης αναφέρθηκε στο θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων και ζητάει από τον Δήμαρχο να μιλάει για το θέμα των απορριμμάτων, όταν έχει συγκεκριμένα πράγματα να μας αναφέρει.

 

Στη συνέχεια είπε: "Ο κ .Παυλής δεν είναι ένας καινούργιος Δήμαρχος και δεν μπορεί να μιλάει για μεγάλα έργα που δεν έχουν γίνει. Να σταματήσει τα μεγάλα λόγια και τις αερολογίες και να επικεντρωθεί στα προβλήματα της καθημερινότητας που απασχολούν τους πολίτες και έχουν σχέση με την ποιότητα της ζωής τους όπως οι παιδικές χαρές, οι λακκούβες στους δρόμους ,τα παγκάκια στις πλατείες."

Τέλος, σε ότι αφορά το θέμα των εκδηλώσεων δήλωσε ότι οι τιμές έχουν εξορθολογιστεί και το κόστος έχει συγκρατηθεί. 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.