Πολιτικη

Εκδηλώσεις "Βυτιναίων" και "Λαγκαδινών" στην Αθήνα (photos)

Στην εκδήλωση Συλλόγου Απανταχού Βυτιναίων και Φίλων της Βυτίνας και στην εκδήλωση του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών, βρέθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας.

O Aντιπεριφερειάρχης Αρκαδίας Βαγγέλης Γιαννακούρας, έδωσε το παρών σε δύο εκδηλώσεις και έγραψε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

"Η Βυτίνα είναι μία από τις πιο γνωστές περιοχές της Αρκαδίας και έχει αναπτυχθεί τουριστικά σε μεγάλο βαθμό ενώ από την περιοχή έχουν καταγωγή άνθρωποι που διακρίθηκαν στα γράμματα, στις τέχνες, στις επιστήμες κ.α.

"Αυτός ο τόπος είναι μικρός αλλά και μέγας", όπως είπε και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας στην πρόσφατη επίσκεψή του..."

Επίσης παρευρέθηκε και στην εκδήλωση του Συνδέσμου των εν Αττική Λαγκαδινών, σε μία εκδήλωση κοπής πίτας αλλά και τιμής στον Μίκη Θεοδωράκη, με αφορμή τη συμπλήρωση 120 χρόνων από την ίδρυση του Συλλόγου.

"Συγχαρητήρια στα ΔΣ των Συλλόγων για τις προσπάθειες που καταβάλλουν και ευχές για υγεία, ευτυχία, ευημερία και πρόοδο."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.