Πολιτικη

Εκδήλωση για τα Σχέδια Βελτίωσης (photos, video)

Μεγάλη προσέλευση κόσμου σε εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα, που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη (13/2) στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η εκδήλωση ενημερωτικού χαρακτήρα για τα Σχέδια Βελτίωσης, που διοργάνωσε την Τρίτη 13 Φεβρουαρίου, το Επιμελητήριο Αρκαδίας και το Γεωτεχνικό Επιμελητήριο Ελλάδας σε συνεργασία με το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης. Η εκδήλωση-τεχνική σύσκεψη πραγματοποιήθηκε στην κατάμεστη αίθουσα του Επιμελητηρίου Αρκαδίας.

Κύριος εισηγητής της εκδήλωσης ήταν ο κ. Ευθύμιος Τσιάτουρας, Προϊστάμενος της Μονάδας Επενδύσεων στις Γεωργικές Εκμεταλλεύσεις της Ειδικής Υπηρεσίας Εφαρμογής του Προγράμματος Αγροτικής Ανάπτυξης 2014-2020, του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, ο οποίος απάντησε εκτενώς σε ερωτήματα και απορίες των μελετητών.

 

 

Το πρόγραμμα για τα Σχέδια Βελτίωσης αναμένεται να δώσει 316 εκ ευρώ ενώ μεγάλο είναι το ενδιαφέρον, σύμφωνα με το Υπουργείο για τις βελτιώσεις στις γεωργικές εκμεταλλεύσεις. 

 

 Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα του Προέδρου της Αναπτυξιακής Εταιρίας Πελοποννήσου "Αγαπήνωρας" κ. Γιώργου Δημητρόπουλου ενώ στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν ο Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Γιάννης Τρουπής , ο Αντιπεριφερειάρχης Πελοποννήσου κ. Αθανάσιος Γκίκας, ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ κ. Σπύρος Μάμαλης αλλά και ο Πρόεδρος του ΓΕΩΤΕΕ Πελοποννήσου Σωτήρης Λαμπρόπουλος.

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.