Πολιτικη

Αναπτυξιακό Συνέδριο: Πλήθος υπουργών στην Τρίπολη

Σύμφωνα με πληροφορίες του arcadia 938, που, εν μέρει, επιβεβαίωσε σε συνέντευξή της και η κ. Νικολάκου, το διήμερο 26 και 27 Φεβρουαρίου 2018, το μισό και πλέον Υπουργικό Συμβούλιο, θα βρεθεί στο Πνευματικό Κέντρο της Τρίπολης

Το πρόγραμμα, που ακόμα δεν έχει οριστικοποιηθεί, περιλαμβάνει παράλληλες, διπλές συνεδρίες κατά τις πρωινές και απογευματινές ώρες του διημέρου, καθώς και μια ειδική συνεδρία η οποία έχει ξεχωριστό ενδιαφέρον αφού θα αφορά την Τοπική Αυτοδιοίκηση και σε αυτήν θα παρευρίσκονται, ως ομιλητές, οι Δήμαρχοι των μεγάλων πόλεων της Πελοποννήσου.

Μεταξύ αυτών, φυσικά, θα είναι και ο κ. Δημήτρης Παυλής, ο οποίος, ούτως ή άλλως, ως "οικοδεσπότης", θα έχει αυξημένη παρουσία και συμμετοχή στο Συνέδριο.

 

Να σημειώσουμε πως , μεταξύ άλλων, στην πρωτεύουσα της Αρκαδίας- που, για μια φορά, δικαίως θα μπορούσε να χαρακτηριστεί "πρωτεύουσα της Πελοποννήσου"- αναμένεται να παρευρεθούν, πέραν από τον κ. Πρωθυπουργό, Αλέξη Τσίπρα, ο Υπουργός Οικονομίας και Ανάπτυξης, κ. Δημήτρης Παπαδημητρίου, ο Αναπληρωτής του, κ. Αλέξης Χαρίτσης,  ο Αναπληρωτής Υπουργός Υγείας, κ. Πολάκης, ο Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Αποστόλου, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Κατρούγκαλος, οι κυρίες Λυδία Κονιόρδου (Υπουργός Πολιτισμού) και Έλενα Κουντουρά (Υπουργός Τουρισμού), ο Υφυπουργός Αθλητισμού, κ. Βασιλειάδης,  ο Υπουργός των Εσωτερικών, κ. Σκουρλέτης, ο κ. Παππάς, Υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής, Τηλεπικοινωνιών και Ενημέρωσης, ο κ. Σπίρτζης, Υπουργός Υποδομών και Μεταφορών, η Αναπληρώτρια Υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης, κ. Θεανώ Φωτίου, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Σταθάκης, ο Υπουργός Επικρατείας, κ. Φλαμπουράρης και ο Υπουργός Παιδείας, Έρευνας και Θρησκευμάτων , κ. Γαβρόγλου.

 

Θα διεξαχθεί, μάλιστα, και ένα μίνι υπουργικό συμβούλιο την Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου 2018, παρουσία του Πρωθυπουργού, αλλά και του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.