Πολιτικη

Βερναρδάκης: "Oφείλουμε να σηκώσουμε τη χώρα στα πόδια της" (video)

Στο 10ο Αναπτυξιακό Συνέδριο και σε άλλα θέματα επικαιρότητας αναφέρθηκε ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο οποίος επισκέπτεται την Τρίπολη την Πέμπτη (22/2), στο πλαίσιο προετοιμασίας του συνεδρίου.

Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης, επισκέφτηκε την Πέμπτη (22/2), ενόψει του 10ου Αναπτυξιακού Συνεδρίου Πελοποννήσου, τον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και αναμένεται να συναντήσει και τον Δήμαρχο Τρίπολης Δημήτρη Παυλής.

Ο Υπουργός Επικρατείας Χριστόφορος Βερναρδάκης είπε μεταξύ άλλων για το Συνέδριο:

"Bρισκόμαστε στην τελική ευθεία για την οργάνωση του Αναπτυξιακού Συνεδρίου, που θα γίνει τη Δευτέρα (26/2) και την Τρίτη (27/2). Έχουν γίνει ήδη κάποιες προεργασίες, ο Περιφερειάρχης Πέτρος Τατούλης έχει έρθει στην Αθήνα κι έχει συναντηθεί με αρκετούς υπουργούς. Αναμένουμε μια κατάληξη στις βασικές αρχές που θα έχει το αναπτυξιακό πρόγραμμα στην Πελοπόννησο. 

Το Συνέδριο είναι μια συνεργασία της Κυβέρνησης και της Περιφερειακής Αρχής κι η συνεργασίας μας με όλους τους Περιφερειάρχες ήταν εξαιρετική.

Η λογική της Κυβέρνησης είναι να βοηθήσει και να υπάρξει μια συνέργεια, να ξεπεράσουμε την λογική του χαμηλού κόστους και να μιλήσουμε για παραγωγική ανασυγκρότηση. Λέμε όχι σε άλλα έργα, πρέπει να πάμε σε άλλη λογική".

Πρόσθεσε ακόμα πως"30 Υπουργοί θα έρθουν στο Αναπτυξιακό Συνέδριο και όλοι θα έχουν τη δυνατότητα να τους θέσουν όλα τα ζητήματα που τους απασχολούν και να συζητηθούν".

Για την υπόθεση Νοvartis

"Δεν είναι κανένας ικανοποιημένος από την ανταλλαγή των επιχειρημάτων, η κοινωνία είναι πολύ πιο μορφωμένη πια και πολύ πιο έτοιμη να διαπραγματευτεί τις δύσκολες συνθήκες στις οποίες ζει και περιμένει κι άλλες τοποθετήσεις. Ελπίζουμε να φωτιστούν κι άλλες πλευρές και η δικαιοσύνη να "δώσει φως" στην υπόθεση". 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.