Πολιτικη

Τρίπολη: Συντονιστική επιτροπή για την "υποδοχή" Τσίπρα

Συντονιστική επιτροπή διεξαγωγής του συλλαλητηρίου ενάντια στο αναπτυξιακό συνέδριο συγκρότησαν εκπρόσωποι σωματείων εργαζομένων της Πελοποννήσου

 

Όπως αναφέρεται στο σχετικό δελτίο τύπου:

 

Την Τετάρτη 20/02/2018 συνεδρίασαν εκπρόσωποι των σωματείων Εργαζομένων στην Ενέργεια Νομών Πελοποννήσου, Εργαζόμενων στις Εμπορικές Επιχειρήσεις και ΥπηρεσίΟμοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων ες, στα Καταστήματα και ΑΕ Ν. Αρκαδίας, του Παναρκαδικού Συνδικάτου Τεχνεργατών Οικοδόμων και της Πελοποννήσου και αποφάσισαν να συγκροτήσουν επιτροπή που θα συντονίζει τη διεξαγωγή του συλλαλητηρίου που θα υλοποιηθεί ενάντια στο «αναπτυξιακό» συνέδριο της Κυβέρνησης και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Τρίτη 27/02/2018, στην Τρίπολη, στην πλ. Αγ. Βασιλείου στις 6:00μμ.

 

Καλούμε όλους τους εργαζόμενους, άνεργους, συνταξιούχους, όλους τους αυτοαπασχολούμενους και μικρομεσαίους αγρότες, τη νεολαία και τις γυναίκες των λαϊκών στρωμάτων να συμμετάσχουν μαζικά στο παραπάνω συλλαλητήριο για να εκφράσουν τη εναντίωσή τους στην δήθεν «δίκαιη ανάπτυξη» που προβάλλει η κυβέρνηση η οποία εξυπηρετεί μόνο την κερδοφορία των μεγάλων επιχειρηματικών ομίλων και καταστρέφει τους εργαζόμενους και τα άλλα λαϊκά στρώματα.

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.