Πολιτικη

Δέδες: Δήμοι και Περιφέρεια πρέπει να συνεργαστούν στενά

O Γενικός Γραμματέας Υποδομών, ο κ. Γιώργος Δέδες αναφέρθηκε σε μια σειρά έργων που έχουν δρομολογηθεί για την Πελοπόννησο, στην τοποθέτησή του στο πλαίσιο του Αναπτυξιακού Συνεδρίου

Ειδικότερα, ο κ. Δέδες σημείωσε πως το Υπουργείο επιθυμεί να δημιουργήσει ένα τεράστιο "καλάθι" έργων και, αρχής γενομένης από τον Μάρτιο του 2018, σε βάθος 2 ετών να έχουν ολοκληρωθεί κάποια, έτσι ώστε να δρομολογηθούν περισσότερα.

Επιπρόσθετα, ανακοίνωσε την υλοποίηση αντιπλημμυρικών έργων άμεσα  στην Ιόνια οδό, ενώ τόνισε εμφατικά πως  οι Δήμοι πρέπει να συνεργαστούν με την Περιφέρεια  στενά. Μεταξύ άλλων δε σημείωσε πως το ποσό των εννέα εκατομμυρίων ευρώ  έχει χρησιμοποιηθεί έως τώρα για τα αντιπλημμυρικά έργα της  Πελοποννήσου, αλλά χρειάζονται ακόμη περισσότερα, έργα και χρήματα.

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.