Πολιτικη

"Με ΜΑΤ και δακρυγόνα μας αντιμετώπισε η Κυβέρνηση"

Μαζική ήταν η συμμετοχή στην συγκέντρωση και τη διαδήλωση των εργαζομένων της ΔΕΗ ενώ οι διαδηλωτές καταγγέλλουν την πρωτοφανή εκδήλωση αυταρχισμού και βίας της κυβέρνησης απέναντι στην ειρηνική και αγωνιστική συγκέντρωση.

 

"Οι εργαζόμενοι και οι πολίτες της Πελοποννήσου με την μαζική και δυναμική τους συμμετοχή στην χθεσινή αγωνιστική "υποδοχή" του κ. Τσίπρα στην Τρίπολη έστειλαν ηχηρό μήνυμα αποδοκιμασίας της αντιλαϊκής πολιτικής που εφαρμόζει η σημερινή κυβέρνηση.

Καταγγέλλουμε την πρωτοφανή εκδήλωση αυταρχισμού και βίας της κυβέρνησης απέναντι στην ειρηνική και αγωνιστική συγκέντρωση των Συνδικάτων και των κοινωνικών φορέων.

Στην αστυνομοκρατούμενη Τρίπολη τοποθετώντας λεωφορεία της Αστυνομίας (κλούβες), με παράταξη δυνάμεων των ΜΑΤ σε κάθε γωνία και ρίψη χημικών αντιμετώπισαν τη μεγάλη κινητοποίηση των πολιτών της Πελοποννήσου ενάντια στις μνημονιακές πολιτικές και το ξεπούλημα της ΔΕΗ, να φτάσει σε κοντινό σημείο στον Πνευματικό Κέντρο όπου διεξήχθη το Αναπτυξιακό Συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο αυταρχισμός, η αστυνομοκρατία και η βία δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν την οργή, την αγανάκτηση αλλά και την αποφασιστικότητα του λαού να συνεχίσει την αντίσταση και τον αγώνα του μαζικά και ενωτικά για την ανατροπή των αντεργατικών πολιτικών.

 

Χαιρετίζουμε την μαζική συμμετοχή στην συγκέντρωση και τη διαδήλωση των εργαζομένων της ΔΕΗ από το Ενεργειακό Κέντρο της Μεγαλόπολης.

Ο αγώνας για το δημόσιο χαρακτήρα της ΔΕΗ και της ηλεκτρικής ενέργειας είναι υπόθεση που αφορά το σύνολο της κοινωνίας

 

ΚΑΛΟΥΜΕ τους εργαζόμενους και τους πολίτες στο Λεκανοπέδιο σε διαρκή αγωνιστική ετοιμότητα για την υπεράσπιση της ΔΕΗ και των Μονάδων της Μεγαλόπολης."

 

 

(Δελτίο Τύπου)

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.