Πολιτικη

Οδυσσέας: "Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ τιμωρεί την Αρκαδία"

Στο θέμα του μειωμένου τιμολογίου της ΔΕΗ κατά 30% σε συγκεκριμένες περιοχές της Ελλάδας πλην της Αρκαδίας, αναφέρθηκε ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος.

Ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, Βουλευτή Αρκαδίας και επικεφαλής του Τομέα Ανάπτυξης της Κ.Ο της Δημοκρατικής Συμπαράταξης, δήλωσε τα εξής:

"Ο κ.Τσίπρας μείωσε τα τιμολόγια ηλεκτρικού ρεύματος για όλους τους οικιακούς καταναλωτές της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας κατά 30%, αλλά ΟΧΙ για τους κατοίκους της Αρκαδίας.

Δυστυχώς, με προσωπική επιλογή του ίδιου και με συνολική ευθύνη της Κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ, τα νοικοκυριά της Αρκαδίας αποκλείονται από το μέτρο της μείωσης των τιμολογίων της ΔΕΗ κατά 30%. Επιβάλλουν δύο μέτρα και δύο σταθμά, ένα (ευνοϊκό) για τους πολίτες της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας (τέσσερις Περιφερειακές Ενότητες, οι δύο – Καστοριά και Γρεβενά – δεν διαθέτουν καν λιγνιτικές μονάδες) και ένα για την Αρκαδία.

Θυμίζω ότι στις 5 Φεβρουαρίου, ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου δήλωσε: «Ενόψει της προετοιμασίας του Περιφερειακού Αναπτυξιακού Συνεδρίου της Πελοποννήσου, ζήτησα από τους κ.Υπουργούς Επικρατείας Φλαμπουράρη και Βερναρδάκη να ενταχθεί ολόκληρος ο Καλλικρατικός Δήμος Γορτυνίας […]. Ζήτησα επίσης την ένταξη του τέως Καποδιστριακού Δήμου Βαλτετσίου […]. Οι κ. Υπουργοί συμφώνησαν στις προτάσεις αυτές και ήδη έχουν ξεκινήσει τη συνεργασία τους με τους αρμόδιους Υπουργούς, ώστε να τροποποιηθεί ο σχετικός νόμος και να ενταχθούν και αυτές οι περιοχές στο μειωμένο τιμολόγιο της ΔΕΗ."

Και συνέχισε ο κ. Κωνσταντινόπουλος λέγοντας:

"Ας κρίνουν οι πολίτες τον καθένα ξεχωριστά για τις δηλώσεις και τις πράξεις τους. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και ο κ.Τσίπρας προσωπικά τιμωρούν την Αρκαδία για κάποιον λόγο.

Όσον αφορά τις υπόλοιπες εξαγγελίες του κ.Πρωθυπουργού, θα επανέλθω αναλυτικά".

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.