Πολιτικη

Ανακοινώθηκε ο ανασχηματισμός

Εξαιρετικά περιορισμένος ο διορθωτικός ανασχηματισμός που ανακοίνωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος, αλλά με εκπλήξεις!

Ο Γιάννης Δραγασάκης τοποθετείται στη θέση του παραιτηθέντα Δημήτρη  Παπαδημητρίου, στο υπουργείο Οικονομίας, κρατώντας όμως και την θέση του αντιπροέδρου. Ο Φώτης Κουβέλης αντικαθιστά τον αναπληρωτή υπουργό Εθνικής Άμυνας, Δημήτρη Βίτσα, ο οποίος μετακινείται στην θέση του Γιάννη Μουζάλα, στο υπουργείο Μεταναστευτικής Πολιτικής, όπως είχε μεταδώσει στον Realfm ο διευθυντής σύνταξης της Realnews και του real.gr, Βασίλης Σκουρής.

 

Στη θέση της Ράνιας Αντωνοπούλου (υφυπουργός Εργασίας) τοποθετείται ο Αθανάσιος Ηλιόπουλος (έως σήμερα ειδικός γραμματέας του Σώματος Επιθεώρησης Εργασίας).

 

Τη θέση του Κώστα Ζουράρι στο υπουργείο Παιδείας αναλαμβάνει η Μερόπη Τζούφη.

 

Υφυπουργός Πολιτισμού αναλαμβάνει ο Κώστας Στρατής, ενώ παραμένουν στην θέση τους η υπουργός Πολιτισμού Λύδια Κονιόρδου και ο υφυπουργός Αθλητισμού Γιώργος Βασιλειάδης.

 

ΠΗΓΗ: real.gr

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.