Πολιτικη

Ματαιώνονται οι εκλογές συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής

Ματαιώνονται οι διαδικασίες για την εκλογή συνέδρων στο Κίνημα Αλλαγής που είχαν προγραμματιστεί για αυτή την Κυριακή.

Οι λόγοι για τη ματαίωση είναι πολιτικοί και οργανωτικοί, ενώ η Φώφη Γεννηματά ήδη δήλωσε επισήμως ότι ο "συνολικός αριθμός των υποψήφιων συνέδρων αντιστοιχεί πλέον απολύτως αναλογικά στην μεγάλη αύξηση των μελών".

Σύμφωνα με πληροφορίες υπήρχε ένα θέμα με εκπρόθεσμες υποψηφιότητες που προκάλεσε αναστάτωση στο εσωτερικό του Κινήματος Αλλαγών, ενώ υπάρχουν και άλλα οργανωτικά θέματα σχετικά με το μητρώο και τους καταλόγους. Επίσης η συμμετοχή στην όλη διαδικασία εκτιμήθηκε ότι θα είναι μειωμένη και η σκέψη που έγινε είναι να αποφευχθούν οι συγκρίσεις στην οποία μετείχαν 200.000 άνθρωποι.

Εκτιμήθηκε, λοιπόν, πως είναι προτιμότερο να ματαιωθεί η εκλογική διαδικασία, μετά την αναστάτωτη που προκλήθηκε, και να θεωρηθούν εκλεγμένοι και αυτοί που κατέθεσαν νόμιμα υποψηφιότητα και οι εκπρόθεσμοι.

Άλλωστε ο αριθμός των συνέδρων είχε υπολογιστεί στους 2.000 και κατέθεσαν υποψηφιότητα 2.700 με την πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ να ενημερώνει το πρωί τα υπόλοιπα μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου.

Διαβάστε την δήλωση της επικεφαλής του Κινήματος στο efsyn.gr

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.