Πολιτικη

"Φασιστικός ο τρόπος που λειτουργεί ο κ. Παυλής" (ηχητ.)

Συνέντευξη στον arcadia938 παραχώρησε, ο πρόεδρος του συλλόγου των απανταχού Βαλτετσιωτών "Ο Κολοκοτρώνης" κ. Δημήτρης Μπινιάρης σχετικά με την απόφαση του κ. Παυλή για τη διαχείριση των απορριμμάτων .

Ο κ. Μπινιάρης δήλωσε: "Είμαστε έτοιμοι να απαντήσουμε στα ψεύδη και τις αλχημείες του κ. Παυλή, ο οποίος πότε με φασιστικό τρόπο και πότε πέφτοντας σε συνεχείς αντιφάσεις προσπαθεί να παραπληροφορήσει τους κατοίκους της Τρίπολης και γενικότερα της Αρκαδίας για αυτό το ζήτημα. Πρέπει να ακουστεί η αλήθεια γιατί ο κ. Παυλής πέφτει σε συνεχείς αντιφάσεις."

 

Στη συνέχεια ο κ. Μπινιάρης είπε χαρακτηριστικά:"Το δασαρχείο δεν παραχωρεί εκτάσεις, ούτε αποφαίνεται επί ιδιοκτησιών παρά μόνο επί χρήσεων γης. Το δασαρχείο μπορεί να πει αν η έκταση είναι δασική ή αν είναι αγροτική.

Ο ίδιος ο κ. Παυλής ζήτησε την πράξη χαρακτηρισμού από το δασαρχείο. Έχει γίνει μία προσωρινή πράξη χαρακτηρισμού από το δασαρχείο Τριπόλεως που λέει ότι η γη είναι δασική. Αυτό είναι λάθος. Εφτά ιδιοκτήτες, έχουμε προσφύγει κατά της πράξης χαρακτηρισμού του δασαρχείου και δεν έχει ακόμα εκδικαστεί. Πρέπει να περιμένουμε να τελεσιδικήσει η πράξη χαρακτηρισμού."

 

Ενώ στη συνέχεια ανέφερε: "Ο κ. Παυλής αποφάσισε στα 1.050 μέτρα υψόμετρο να κάνει χωροθέτηση και να καταστρέψει την ευρύτερη περιοχή...

Πως είναι δυνατόν να κάνει προσωρινή διαχείριση σκουπιδιών σε ένα τέτοιο καταπράσινο μέρος; 

Πώς είναι δυνατό να μπει σε ξένες περιουσίες;

Πως τα απορριμματοφόρα του Δήμου θα ανεβαίνουν σε αυτό το υψόμετρο;

Μήπως όλο αυτό γίνεται προς όφελος των κατασκευαστών;

Εμείς, ως κάτοικοι του Βαλτετσίου έχουμε προτείνει και άλλες λύσεις στον κ. Παυλή και για το Βαλτέτσι (εντός των ορίων της δημοτικής κοινότητας Βαλτετσίου) και για τη ΒΙ.ΠΕ γιατί ο χώρος εκεί πολλά προβλήματα και είναι και κοστοβόρο. Ο τρόπος που θέλει να κάνει την προσωρινή διαχείριση ο κ. Παυλής αποτελεί ελληνική παρωχημένη πατέντα...

Δεν θα μας βάλει ο κ. Παυλής απέναντι στους κατοίκους της Τρίπολης."

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη ΕΔΩ

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.