Πολιτικη

Τσιαμούλος: Ο Δήμος "θάβει" το πρόβλημα των απορριμμάτων

Σχόλιο σε μέσο κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο Νίκος Τσιαμούλος για την Τεχνική Πρόταση Ολοκληρωμένης Διαχείρισης Απορριμμάτων Δήμου Τρίπολης που είχε καταθέσει πριν 2 χρόνια στο Επιμελητήριο Αρκαδίας.

Διαβάστε παρακάτω την ανάρτησή του:

"Πριν ακριβώς 2 χρόνια καταθέσαμε στο Επιμελητήριο Αρκαδίας (έναν χώρο θεσμικό) ενώπιον όλων των παραγωγικών δυνάμεων του Νομού Αρκαδίας, μια Τεχνική Πρόταση για την Ολοκληρωμένη Διαχείριση των απορριμμάτων στο Δήμο Τρίπολης με μηδενικό κόστος για τους πολίτες του Δήμου.

Ακριβώς 2 χρόνια μετά η Δημοτική Αρχή ξεχνώντας τις 4 έτοιμες λύσεις που υποσχέθηκε προεκλογικά, δεν έχει κάνει τίποτα γα το μείζον αυτό πρόβλημα του Δήμου μας έχοντας δαπανήσει 100αδες χιλιάδες ευρώ για να “θάβει” το πρόβλημα ακολουθώντας την ίδια πρακτική των προηγούμενων Δημοτικών Αρχών.(δηλ. Παράνομος Χ.Α.Δ.Α.). Ότι άλλο και να πούμε, τα λόγια περισσεύουν και όλοι έχουμε βγάλει τα συμπεράσματα μας."

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.