Πολιτικη

Βελτιώνεται ο δρόμος Βάλτα - Γαργαλιάνοι

Η Περιφέρεια Πελοποννήσου πιστή στη δέσμευσή της στους πολίτες εξασφαλίζει την υλοποίηση του δρόμου Βάλτα – Γαργαλιάνοι.

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου με τη μεγάλη της εμπειρία και την αποδεδειγμένη δυνατότητά της να αξιοποιεί κάθε δυνατότητα είναι έτοιμη να υλοποιήσει μια μεγάλη δέσμευση του Περιφερειάρχη Πελοποννήσου κ. Πέτρου Τατούλη στους πολίτες της Τριφυλίας, το δρόμο Γαργαλιάνοι – Βάλτα" τόνισε η Θεματική Αντιπεριφερειάρχης κα Κωνσταντίνα Νικολάκου, κατά την εισήγηση της ένταξης του έργου εκτός ημερησίας διάταξης στο Περιφερειακό Συμβούλιο, τη Δευτέρα 19 Μαρτίου 2018. 

"Δυστυχώς με αποκλειστική ευθύνη του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Πατσαρίνου, ένα σπουδαίο έργο για τη δυτική Μεσσηνία καθυστερεί, εφόσον είναι αρνητικός στην ένταξη του έργου στο τεχνικό πρόγραμμα της Περιφέρειας" δήλωσε ακόμα η κα Νικολάκου και σημείωσε "οι πολίτες της Μεσσηνίας γνωρίζουν ποιος πραγματικά ενδιαφέρεται για την ανάπτυξη του τόπου τους και ποιος αρκείται σε αντιπολίτευση μικροπολιτικού χαρακτήρα".

"Η Περιφέρεια Πελοποννήσου θα εξασφαλίσει την ένταξη του έργου στο πρόγραμμά της και την υλοποίησή του, ακόμα και παρά την άρνηση του επικεφαλής της αντιπολίτευσης", σημείωσε ακόμα η κα Νικολάκου και δήλωσε "κάποιοι ευαγγελίζονται την εφαρμογή της απλής αναλογικής, ως το μέσο σύνθεσης απόψεων και συναίνεσης, αποδεικνύουν ωστόσο εν τοις πράγμασι ότι δεν την πιστεύουν καθόλου. Το μόνο που τους απασχολεί είναι η μικροκομματική τους ιδιοτέλεια και η μικροπολιτική τους επιβίωση αντιτιθέμενοι στην περιφερειακή αρχή, ανεξαρτήτως του συμφέροντος των πολιτών".  

 

(Δελτίο Τύπου)

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.