Πολιτικη

Tσιαμούλος: Βόρεια Κορέα ο Δήμος Τρίπολης!

Στον arcadia938 μίλησε ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη-Αλλάζουμε τα Δεδομένα" κ. Νίκος Τσιαμούλος, σχετικά με την απόφαση του κ. Παυλή, για επιλεκτικό αποκλεισμό των μέσων ενημέρωσης, από ενημερωτική εκδήλωση που έλαβε χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης στις 19 Μαρτίου 2018.

Ο κ. Τσιαμούλος ανέφερε: " Η αλήθεια είναι πως για να αντέξεις αυτή τη δημοτική αρχή θέλει πραγματικά πολλή υπομονή. Πρέπει να συμφωνήσουμε σε ένα πράγμα όλοι, ότι αυτή η δημοτική αρχή φροντίζει να μας έχει συνέχεια σε εγρήγορση αλλά με αρνητικό πρόσημο. Έλαβα μία πρόσκληση από τη δημοτική αρχή για να συζητήσουμε για τη διαχείριση των απορριμμάτων. Δεν κατάλαβα από την πρόσκληση ότι θα υπάρχει αποκλεισμός. 

Επί της ουσίας, είναι μία επίδειξη αλαζονείας και έλλειψη δημοκρατικής ευαισθησίας η χθεσινή συμπεριφορά του δημάρχου. Μέχρι τις επόμενες εκλογές θα ζήσουμε στιγμές απείρου κάλλους.

Η συμπεριφορά της δημοτικής αρχής αποδεικνύει τη φοβικότητα που τη διακατέχει για ανοιχτές διαδικασίες αλλά και τον τρόπο με τον οποίο αντιλαμβάνονται τη λειτουργία συλλογικών οργάνων και τη δημοκρατία εντός και εκτός αυτού. Τέτοιες πρακτικές δεν αρμόζουν σε αυτή τη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία. Θέλει να μετατρέψει το Δήμο Τρίπολης σε Βόρεια Κορέα και ο ίδιος να έχει το μονοπώλιο της ενημέρωσης. Λυπάμαι πραγματικά πολύ για την κατάντια της πόλης μας."

 

Για το θέμα της διαχείρισης των απορριμμάτων ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε: "Το πρόβλημα των απορριμμάτων έχει ονοματεπώνυμο...Έχουμε μία ευαισθησία με την εκκλησία...γιατί πάμε τα σκουπίδια από την Αγία Τριάδα στον Άγιο Βλάση. Ο κ. Παυλής είχε τέσσερις λύσεις προεκλογικά αλλά απ'ότι βλέπουμε μόνο λύση δεν είχε. Το Μεγαβούνι είναι μία εικονική λύση και θα είναι το βατερλό του."

 

Για τις εκλογές του 2019 ο κ. Τσιαμούλος είπε χαρακτηριστικά ότι: "Θα είμαι πάλι υποψήφιος δήμαρχος το 2019. Δεν με ενδιαφέρει όμως κανένας από την παράταξη του κ. Παυλή γιατί δεν θέλω να πάω με το "παλιό."

 

Για το ζήτημα της ΚΕΔΕ ο κ. Τσιαμούλος δήλωσε: "Στην επιτροπή πολιτισμού και αθλητισμού που είμαι μέλος θέλουμε να χαράξουμε στρατηγική για τον πολιτισμό και τον αθλητισμό σε όλους τους δήμους της χώρας. Οργανώνουμε Πανελλήνιο συνέδριο στην Κέρκυρα, που θα βάλει τις θεμελιώδης αρχές για το πως μπορούν να αντλήσουν χρήματα οι δήμοι από χρηματοδοτικά εργαλεία και θα διεκδικήσω για το δήμο μου αυτό που του ανήκει."

 

 

Ακούστε ολόκληρη τη συνέντευξη

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.