Πολιτικη

Aπολογισμός Τσιαμούλου με πολλαπλούς αποδέκτες (photos)

Ένα εμπεριστατωμένο φυλλάδιο απολογισμού της δραστηριότητας της παράταξης "Τρίπολη, αλλάζουμε τα δεδομένα" , για τα έτη 2014-2018, "είδε" το φως της δημοσιότητας λίγο πριν το Πάσχα του 2018

Η συγκεκριμένη επικοινωνιακή αλλά και ουσιαστική κίνηση της παράταξης του κ. Νίκου Τσιαμούλου, παρουσιάζει τα πεπραγμένα, εκ μέρους της παράταξης, στο Δημοτικό Συμβούλιο Τρίπολης αλλά και προτάσεις για το μέλλον της πόλης.

 

Μετά από επικοινωνία του arcadia 938 με τον κ. Τσιαμούλο, πληροφορηθήκαμε πως θα υπάρξει και πλήρης παρουσίαση του συγκεκριμένου φυλλαδίου-το οποίο αποτελεί, όπως μας αναφέρθηκε, αποτέλεσμα ενδελεχούς εργασίας 8 μηνών-, αμέσως μετά το Πάσχα.

 

Σε κάθε περίπτωση, ο κ. Τσιαμούλος είχε προαναγγείλει τη συγκεκριμένη πρωτοβουλία, αναφέροντας μάλιστα πως "αφού δεν κάνει απολογισμό, όπως προβλέπει ρητά ο "Καλλικράτης", η δημοτική μας αρχή, θα κάνουμε εμείς για τα όσα κάνουμε αλλά και προτείνουμε προς όφελος των δημοτών".

 

 

Να υπενθυμίσουμε πως ο κ. Τσιαμούλος έχει, ήδη, δηλώσει δημόσια-και μέσω του arcadia 93.8, σε συνέντευξή του στην εκπομπή "Έι εσείς οι απέξω"- πως θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος Τρίπολης στις επόμενες δημοτικές εκλογές.

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.