Πολιτικη

"Καλούμε τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου"

Aπάντηση της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, στον Περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη, για όσα είπε ο ίδιο στο Περιφερειακό Συμβούλιο, σχετικά με τη στήριξη του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές.

(Δελτίο Τύπου)

"Για τα όσα δήλωσε μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο πρόσφατα ο κος Τατούλης, περί στήριξής του από τον ΣΥΡΙΖΑ στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές, ανήκουν αποκλειστικά και μόνο στη σφαίρα της φαντασίας του και φανερώνουν τον διακαή πόθο του για τη διατήρηση της καρέκλας του Περιφερειάρχη με κάθε τρόπο.

Θέλουμε να διαμηνύσουμε στον κο Τατούλη πως ο ΣΥΡΙΖΑ ήρθε στη διακυβέρνηση της χώρας με καθαρή εντολή του Ελληνικού λαού να απαλλάξει τη χώρα από τις παθογένειες του παρελθόντος που μας οδήγησαν σ αυτή τη πρωτοφανή οικονομική και κοινωνική κρίση που βιώνουμε όλοι μας τα τελευταία χρόνια με το χειρότερο τρόπο.

Οι παθογένειες αυτές έχουν να κάνουν με το αμαρτωλό πολιτικό κατεστημένο της χώρας μας και ο κος Τατούλης είναι ένας από τους εκφραστές του.

Οι δυνάμεις του ΣΥΡΙΖΑ σε ένα αρραγές μέτωπο για όλη τη Περιφέρεια Πελοποννήσου, θα δώσουν μέχρι τέλους τη μάχη για να φέρουν τη δημοκρατία, τη διαφάνεια, τη τιμιότητα και την ειλικρίνεια στη πολιτική ζωή της Περιφέρειας, στοιχεία με τα οποία δεν συνάδει η μέχρι τώρα πρακτική με την οποία πορεύτηκε όλα τα προηγούμενα χρόνια ο κος Τατούλης.

Καλούμε όλες τις υγιείς πολιτικές δυνάμεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου, να συνδράμουν στον αγώνα αυτόν, προκειμένου να κάνουμε πράξη, τα όσα με τόση αποφασιστικότητα οι κοινωνικοί φορείς και η ίδια η κοινωνία κατέθεσαν ως προτάσεις, για μία αναπτυξιακή πορεία της Περιφέρειας, στις εργασίες του πρόσφατου Αναπτυξιακού Συνεδρίου που πραγματοποιήθηκε στη Τρίπολη.

 

Τρίπολη 11-4-2018

Από τη Γραμματεία της Ν.Ε ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας"

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.