Πολιτικη

Παυλής: Παρακαταθήκη για το μέλλον οι πασχαλινές εκδηλώσεις (Video)

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρίπολης, η επιτυχία των φετινών εκδηλώσεων του Πάσχα στην Τρίπολη αποτελούν παρακαταθήκη για το μέλλον.

"Μετά το πέρας των φετινών εορτασμών του Πάσχα, ο Δήμαρχος Τρίπολης ευχαρίστησε όλους τους δημότες και επισκέπτες που τίμησαν με την παρουσία τους την Τρίπολη και τα γύρω χωρία του Δήμου μας, για ένα διαφορετικό και μοναδικό πατροπαράδοτο Πάσχα στην καρδιά της Πελοποννήσου!!

 

Με σύμμαχο τον - κατά κύριο λόγο- καλό καιρό, πραγματοποιήθηκαν εκδηλώσεις θρησκευτικού χαρακτήρα αλλά και παραδοσιακών εθίμων, με την ημέρα της Αναστάσεως να ξεχωρίζει, όπως συνήθως γίνεται στην περιοχή μας, αλλά και να μένει χαραγμένη στη μνήμη των επισκεπτών. Όλοι όσοι επέλεξαν την Τρίπολη ως προορισμό, είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τον Αρκαδικό τρόπο φιλοξενίας και να ζήσουν από κοντά τον παραδοσιακό Τριπολιτσιώτικο εορτασμό των ημερών, που αυτός αποτελεί θα λέγαμε και το διαβατήριο της επιτυχίας για τις επόμενες χρονιές σε αυτή την περίοδο κρίσης.

 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσους παρείχαν υπηρεσίες φιλοξενίας και εξυπηρέτησης των επισκεπτών στο Δήμο Τρίπολης, σε όλους τους προμηθευτές που κάλυψαν με τα προϊόντα και τις υπηρεσίες τους τις εκδηλώσεις, τα χορευτικά συγκροτήματα και τα μουσικά σύνολα που ενίσχυσαν την παραδοσιακή χροιά στο δικό μας αρκαδικό γλέντι, στο προσωπικό του Δήμου Τρίπολης που κάθε χρόνο εργάζεται για το πασχαλινό κλίμα, στα σώματα ασφαλείας και γενικότερα σε όλους όσους με ομαδική δουλειά συνεισέφεραν, στην φετινή επιτυχία των εορτασμών του Πάσχα."

 

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.