Πολιτικη

Βλάσης: "Καταψηφίζω αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα"

Ο Βουλευτής Αρκαδίας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Βλάσης τόνισε από το βήμα της Βουλής ότι από το νομοσχέδιο ζημιώνεται όχι μόνο η Μεγαλόπολη και η Αρκαδία αλλά ολόκληρη η Ελλάδα.

Καταπέλτης προς την Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και τον Υπουργό Περιβάλλοντος & Ενέργειας, κ. Γ. Σταθάκη, ήταν ο βουλευτής Αρκαδίας Ν.Δ. Κώστας Βλάσης κατά τη συζήτηση του Σχεδίου Νόμου "Διαρθρωτικά μέτρα για την πρόσβαση στο λιγνίτη και το περαιτέρω άνοιγμα της χονδρεμπορικής αγοράς ηλεκτρισμού", που πραγματεύεται την πώληση των λιγνιτικών μονάδων της ΔΕΗ. 

Εγώ προσωπικά και η Νέα Δημοκρατία καταψηφίζουμε αυτό το νομοσχέδιο έκτρωμα από το οποίο ζημιώνεται η Μεγαλόπολη, η Αρκαδία και ολόκληρη η χώρα. Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ εδώ και 3 χρόνια δεν έκανε τίποτα για τη ΔΕΗ καταφέρνοντας να τη φέρει στο χείλος του γκρεμού, εκτινάσσοντας τις ληξιπρόθεσμες απαιτήσεις της ΔΕΗ από το 1 δισ. ευρώ το καλοκαίρι του 2014 στα περίπου 3 δις σήμερα και "γκρεμίζοντας" τη χρηματιστηριακή της αξία κατά 80% από 2,5 δισ. ευρώ το 2014, σε 0,6 δισ. ευρώ σήμερα. Με το συγκεκριμένο Σ/Ν της δίνουν τη χαριστική βολή!

 

Υψώνουν Θερμοπύλες, τις οποίες στη συνέχεια παραδίδουν αμαχητί δυναμιτίζοντας το μέλλον των παιδιών μας! Σ’ αυτή την ανευθυνότητα η ΝΔ απαντά με με συγκεκριμένο σχέδιο ελπίδας και ανάπτυξης. Όχι μόνο για τη ΔΕΗ, αλλά για την πατρίδα!

ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ ξεπουλάνε τη ΔΕΗ και καθιστούν αβέβαιη τη βιωσιμότητά της. Η ΝΔ κι εγώ προσωπικά δε συναινούμε στο έγκλημα κατά της ΔΕΗ!

 

"Κόκκινες γραμμές" και τις ψευδείς υποσχέσεις του Πρωθυπουργού κ. Α. Τσίπρα που χαρακτήριζε "εθνικό έγκλημα" το σχέδιο της ΝΔ για τη Μικρή ΔΕΗ, το οποίο δεν περιελάμβανε την πώληση λιγνιτικών μονάδων στη Μεγαλόπολη.

Στη συνέχεια αποδόμησε πλήρως την κυβερνητική επιχειρηματολογία ασκώντας σκληρή κριτική επί του Σ/Ν που, όπως τόνισε, ξεπουλάει την περιουσία της ΔΕΗ και καθιστά αβέβαιη τη βιωσιμότητά της.

 

 

 

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.