Πολιτικη

Τσιαμούλος: "Δεν πάει άλλο η κατάσταση με τα αδέσποτα" (video)

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", κ. Νίκος Τσιαμούλος, την Παρασκευή 4 Μαΐου 2018

Ο κ. Τσιαμούλος επεσήμανε πως η παράταξή του κράτησε χαμηλούς τόνους στο δημοτικό συμβούλιο της 2ας Μαΐου στην Τρίπολη, διότι "χρειάζεται να κρατάς χαμηλούς τόνους όταν γίνονται τσακωμοί και συζητήσεις που αναπαράγονται κάθε φορά."

Επιπρόσθετα, όσον αφορά την εν γένει πολιτική συμπεριφορά της δημοτικής αρχής, ο κ. Τσιαμούλος ήταν γλαφυρός: "3,5 χρόνια ανακυκλώνουμε τα ίδια θέματα, δεν έχουν αναλάβει καμία ευθύνη."

Για το θέμα των αδέσποτων ζώων, ο επικεφαλής της παράταξης "Τρίπολη αλλάζουμε τα δεδομένα", αναφερόμενος και σε πρόσφατες επιθέσεις σκύλων σε πολίτες στην πόλη, δήλωσε πως "αυτό δεν μπορεί να τραβήξει άλλο."

Χαρακτηριστική ήταν η "ατάκα" του κ. Τσιαμούλου για τη μη ζωντανή τηλεοπτική μετάδοση των δημοτικών συμβουλίων: "Η δημοτική αρχή το έχει επιλέξει, ενώ ήταν "σημαία" της προεκλογικά. Μάλλον δεν θέλουν να βλέπουν τα χάλια τους!"

Τέλος, ο κ. Τσιαμούλος, απευθυνόμενος στον κ. Δήμαρχο, είπε : "Να υπενθυμίσω στον κ. Παυλή ότι διοικεί σχεδόν 4 χρόνια. Πολύ σύντομα θα κριθεί  και αυτός, όπως όλοι μας. Να φροντίσει να έχει κάνει έστω κάτι να λέμε πως κάτι έκανε στη θητεία του".

 

Δείτε τι δήλωσε ο κ. Τσιαμούλος εδώ..

 

 

Videos

Σχόλια

Το Arcadia938.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμα μη δημοσίευσης υβριστικών, συκοφαντικών, ρατσιστικών σχολίων και διαφημίσεων, καθώς αντιβαίνουν στις διατάξεις την κείμενης νομοθεσίας. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά προσωπικές απόψεις αναγνωστών.